Ozzy Osbournen tulevalla levyllä on runsaasti nimekkäitä vierailijoita – Tony Iommi myös mukana

Myös Ozzyn luottokitaristi on ilmeisesti sittenkin mukana levyllä.

Ozzy Osbourne on käyttänyt koronan sekä lukuisten terveysongelmiensa vuoksi ilmaantuneen ylimääräisen ajan uuden soololevyn työstämiseen. Tuottajana, biisintekijänä ja kitaristina toimii Ordinary Man -albumin (2020) tavoin Andrew Watt ja kuten edellislevyllä, myös tulevalla albumilla on mukana runsaasti nimekkäitä vierailevia tähtiä.

”Tällä levyllä työskentelen Jeff Beckin, Eric Claptonin, Tony Iommin ja Zakkin [Wylde] kanssa”, Ozzy kertoi Ozzy Speaks -radio-ohjelmassaan.

Ozzy kuvaili Ozzy Speaks -ohjelmaa vetävälle Billy Morrisonille yhteistyökuvioiden tapahtuvan hyvin luonnostaan.

”Teemme biisin ja sitten vain kysymme, voitko soittaa tai laulaa tässä. Hyvä puoli on se, että jonkun ulkopuolisen kanssa työskenteleminen on todella mielenkiintoista. Huono puoli on se, että jos homma ei toimikaan, ei asiaa voi oikein jättää sikseen, koska muuten he suuttuvat.”

Ozzyn sanojen mukaan hänen pitkäaikainen kitaristinsa ja ennen pääasiallisena biisintekijänä toiminut Zakk Wylde on siis mukana uudella levyllä, vaikka Wylde itse sanoi vielä pari kuukautta sitten antamassaan haastattelussa, ettei ole mukana Ordinary Manin seuraajalla. Livekokoonpanossa Wylde kuitenkin on edelleen mukana.

”Ymmärrän kyllä, miksen ole studiossa heidän kanssaan. Ozz sanoi joskus, ettei halua olla Black Label Societyn laulaja”, Wylde totesi Classic Rockille viitaten omaan yhtyeeseensä.