Ozzy Osbournella edessään iso leikkausoperaatio – ”Hän haluaa vain takaisin tien päälle”, sanoo Sharon-vaimo

Sharon Osbourne puhui tuoreessa haastattelussa myös tulevasta elämäkertaelokuvasta.

16.09.2021

Ozzy Osbournen pitkäaikainen manageri ja vaimo Sharon Osbourne kertoi tuoreessa DailyMailTV:n haastattelussa, että laulajalla on edessään yksi suuri leikkausoperaatio, jonka on tarkoitus korjata tämän niskassa ja selkärangassa olevia vaurioita, jotka tulivat syksyllä 2019 tapahtuneen pahan kaatumisen seurauksena. Tapaturman johdosta Ozzy on joutunut lykkäämään kesken jäänyttä Euroopan-kiertuettaan useaan otteeseen.

”Hän haluaa vain takaisin tien päälle. Hän kaipaa ystäviään, bändinsä soittajia. He ovat hänen kumppaneitaan ja hän kaipaa sitä elämää”, Sharon toteaa.

Sharon Osbourne puhui haastattelussa myös työn alla olevasta elämäkertaelokuvasta, joka kuvaa hänen ja Ozzyn myrskyisää suhdetta. Kuvausten on tarkoitus alkaa kuluvan syksyn aikana.

”Se on rakkaustarina kaikkine tappeluineen, sovintoineen, tappeluineen ja pidätyksineen”, Sharon kuvailee.

”Kun ihmiset katsovat sitä, he tulevat ajattelemaan: ’Ei tämä ole hyväksyttävää. Eivät he voi käyttäytyä noin ja näyttää sitä’. Mutta me aiomme kertoa totuuden. Joidenkin ihmisten suhde on hyvin räjähdysherkkä ja meidän oli todellakin sellainen.”

Ozzyn on tarkoitus esiintyä Suomessa helmikuussa 2022. Nähtäväksi jää, miten tuleva leikkausoperaatio ja siitä toipuminen vaikuttavat laulajan kiertuesuunnitelmiin.

Lisää luettavaa