Ozzy Osbournen väitettiin olevan jo kuolinvuoteella – pimeyden prinssi ja Kelly-tytär kommentoivat huhuja tyhjentävästi

"Tämä väite on jo silkkaa hevonpaskaa", jyrähti Kelly Osbourne.

Radar Online julkaisi uudenvuodenpäivänä artikkelin, jossa väitettiin Ozzy Osbournen terveydentilan romahtaneen ja tämän viettäneen vuoden viimeiset päivät ”kuolinvuoteella maaten”. Näin väitti Radar Onlinen haastattelema ”sisäpiiriläinen”.

”Ozzy vain makaa sängyssä kaiket päivät ja valittaa kivusta 24/7. Hän ei edes aina tunnista omia perheenjäseniään ja luuli kerran Sharonia [Osbourne, Ozzyn pitkäaikainen manageri ja vaimo] täysin tuntemattomaksi ja kysyi tältä, kuka sinä olet”, lehden lähde kertoi.

Uutinen levisi lopulta myös Ozzyn lähipiirin korviin ja tämän tytär Kelly Osbourne reagoi aiheeseen tulisesti Instagramissa. Hän tyrmäsi väitteet Ozzyn terveydentilan romahtamisesta valheena.

”Tänään oli hieno alku vuodelle 2020. Kävin lounaalla perheeni kanssa ja vietin loppupäivän isäni kanssa hengaille. Tulin kotiin ja näin nämä sairaat artikkelit, että isäni olisi muka ’kuolinvuoteella’. Joskus media saa minut voimaan pahoin. Ei ole salaisuus, että isälläni on ollut vaikea vuosi, mitä hänen terveyteensä tulee, mutta Tämä väite on jo silkkaa hevonpaskaa. Nyt vittu oikeasti”, Kelly jyrähti.

Myös Ozzy Osbournen Facebook-sivuilla reagoitiin huhuihin lyhyesti, mutta varsin ytimekkäästi: sivuilla jaettiin nimittäin Ozzyn kappale Alive (Down to Earth -albumilta) ja saatteena luki pelkästään: ”Öh…”

Uh….

Posted by Ozzy Osbourne on Thursday, January 2, 2020