”Paljon hienoja ideoita ja huikeita riffejä” – Dark Angel puhuu odotetusta paluualbumista

Uusi Dark Angel -albumi saattaa sittenkin valmistua!

19.10.2018

Vuonna 1991 viimeisimmän levynsä Time Does Not Healin julkaissut thrash metal -yhtye Dark Angel palasi kehiin viitisen vuotta sitten, ja on valmistellut hiljalleen myös uutta musiikkia.

Laulaja Ron Rineheart kertoi The Aquarian Weeklylle bändin nykytilanteesta:

”Uskon rehellisesti, että jos me kaikki pääsisimme joksikin aikaa samaan paikkaan, levy syntyisi helposti. On hankalaa saada yhteen maailman paras rumpali Gene Hoglan, joka kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa, Gonz (basisti Mike Gonzales), joka asuu New Mexicossa, ja minä, joka asun Washingtonissa.”

”Meillä on paljon hienoja ideoita ja huikeita. riffejä. Aina kun kuulen uuden riffin, se tuntuu yhtä siistiltä. Mieluummin odotan rauhassa jonkin hyvän syntymistä, kuin kiirehtisin ja julkaisisin paskaa.”

Rineheart kertoo pitävänsä jatkuvasti lauluvirettä yllä.

”Laulan jatkuvasti, teemme jotain bändinä tai emme. Pidän itseäni tavallaan ammattinyrkkeilijänä, jonka on oltava jatkuvasti valmiina. Ääneni on minun instrumenttini, joten minun täytyy olla koko ajan kunnossa. Jos bändi sanoo, että tehdään levy nyt, niin en halua olla se, johon homma tökkää. Haluan olla aina valmis.”

Lisää luettavaa