Porisperen ohjelma ja päiväjako ovat valmiit – kattausta täydentävät muun muassa Huora ja Tyrantti

Porissa juhlitaan 30.7.-1.8.

24.06.2021

Porispere-festivaali on saanut tämän kesän ohjelmistonsa valmiiksi. Samalla on selvinnyt myös esiintyjien päiväkohtainen jako. Kolmen päivän festareilla esiintyy kaikkiaan 29 artistia.

Viimeisten kiinnitysten joukossa ovat rokimpaan ja raskaampaan makuun istuvat Huora, Tyrantti, Nyrkkitappelu ja Räjäyttäjät. Jo aiemmin festareille kiinnitettyjä esiintyjiä ovat muun muassa Beast in Black, Ensiferum, The 69 Eyes, Stam1na, Apulanta, Moon Shot, Pää Kii ja Lasten Hautausmaa. Koko ohjelmiston ja päiväkohtaisen jaon voit tarkistaa artikkelin lopusta.

Lipunmyynti on käynnissä festarin verkkosivuilla sekä Lippupisteessä. Lippuja myydään tänä vuonna hyvin rajoitetusti, joten kannattaa olla nopea, mikäli mielii mukaan. Porispere järjestetään Porin Kirjurinluodossa heinä-elokuun taitteessa.

Päiväkohtainen ohjelma: 

Pe 30.7.: Beast in Black, Popeda, Olavi Uusivirta, Ensiferum, Gasellit, The 69 Eyes, Litku Klemetti, Huora, Räjäyttäjät, Nyrkkitappelu, Sepi Kumpulainen Band, Jackrabbit

La 31.7.: Apulanta, Stam1na, Ellinoora, Happoradio, Jussi Hakulinen & Likaiset Legendat, Moon Shot, Maustetytöt, 22-Pistepirkko, Pää Kii, Viapori, Ursus Factory, Lasten Hautausmaa, Serpico, Iku

Su 1.8.: JVG, Sanni, Behm

Lisää luettavaa