Räppäri Lil Pump teki ”hevibiisin” – sen tuntee, kun se ei lähde

Aikkauhhe.

21.03.2023

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Pump, oikealta nimeltään Gazzy Garcia on yksi Soundcloud-räppiskenen tunnetuimmista artisteista. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2017 julkaisemallaan Gucci Gang -biisillä, joka kohosi US Billboard Hot 100 -listalla peräti kolmanneksi.

Sittemmin mies on tehnyt hittikappaleita muun muassa Lil Waynen ja Kanye Westin kanssa, ja hänen musiikkiaan kuullaan myös Deadpool 2 -elokuvan soundtrackilla.

Nyt Lil Pump yrittää ilmeisesti laajentaa reviiriään ja on julkaissut kappaleen Pump Rock x Heavy Metal, joka sai veren suihkuamaan ainakin allekirjoittaneen korvista. Tuotos kuulostaa siltä mitä voisi kuvitella syntyvän, kun ihminen, joka ei ole koskaan kuullut hevimusiikkia, ryhtyy tekemään sitä. Vähän nyt paiskautuu munilleen.

Sanoitukset menevät myös raikuen ohi maalin, vai mitä tuumitte esimerkiksi ensimmäisen säkeistön alusta: ”Pump rock shit (Yeah), Slit my wrists (Slit), Fuck that bitch (Uh)”. Loput biisistä kertoo jostain emomuijista ja Bentleyn kolaroinnista, taisi siellä olla tamponikin mainittuna. Siinäpä sitä heavy metalin ydintä kylliksi.

Voit kuunnella tämän taideteoksen alta.

Lisää luettavaa