Raskaana oleva Floor Jansen perui soolokeikat terveydentilansa vuoksi – ”Minun täytyy nyt levätä”

Vauvalla ei ole kuitenkaan hätää, laulaja tiedottaa.

04.07.2023

Nightwishin oli tarkoitus konsertoida kesäkuisten Suomen-keikkojen jälkeen vielä Oslossa 22.6. ja vetäytyä sen jälkeen keikkatauolle seuraavaa pitkäsoittoa työstämään. Yhtye joutui kuitenkin perumaan Oslon-keikan raskaana olevan laulaja Floor Jansenin terveysongelmien vuoksi. Nyt Jansen kertoo some-kanavissaan joutuvansa perumaan myös tälle viikolle kaavaillut soolokeikkansa Alankomaissa samoihin terveyssyihin vedoten.

”En ole riittävän hyvässä kunnossa esiintyäkseni kunnolla. Nightwishin viimeisen Suomen-keikan jälkeen minut jouduttiin viemään sairaalaan uupumuksen vuoksi. Lääkärit varmistivat, että vauvani on terve eikä minulla ole mitään vakavaa sairautta. Olin kuitenkin niin uupunut, ettemme voineet enää jatkaa ja tämän vuoksi Oslon-keikka jouduttiin perumaan”, Jansen kertoo.

”Siitä on nyt kolme viikkoa. Olin toivonut palautuvani ja saavani tarpeeksi energiaa voidakseni yhä toteuttaa nämä soolokeikat, mutta valitettavasti näin ei ole. Varmistaakseni sekä oman että syntymättömän lapseni terveyden minun täytyy nyt levätä ja keskittyä täysillä toipumiseen sekä raskauden loppuvaiheeseen.”

”Peruminen särkee sydämeni enkä tee tällaista päätöstä kevyesti. Toivon mukaan näemme kuitenkin keikoillani lähitulevaisuudessa, kun vointini sen taas sallii. Mutta astun väliaikaisesti pois lavoilta ja lupaan pitää huolen itsestäni sekä pikkuisestani.”

Täysin oikea päätös tässä tilanteessa. Voimia ja jaksamisia Jansenille ja vauvalle!

Lisää luettavaa