Richie Faulkner reagoi K.K. Downingin väitteisiin, että Judas Priest -kitaristi ja rumpali eivät olisi bändin virallisia jäseniä

Faulkner kuittaa ex-kitaristin kommentit potaskana.

Judas Priestistä vuonna 2011 eronnut kitaristi K.K. Downing väitti hiljattain saksalaisen Bleeding4metalin haastattelussa, että hänet korvannut kitaristi Richie Faulkner sekä vuonna 1989 Priestiin liittynyt rumpali Scott Travis eivät olisi bändin virallisia jäseniä vaan palkkamuusikoita, ja lavalla olevan tällä hetkellä vain kaksi virallista jäsentä – viitaten Rob Halfordiin ja Ian Hilliin. Kommentit herättivät Richie Faulknerissa sen verran närää, että kitaristi päätti reagoida lausuntoihin Twitterin välityksellä.

”En tiedä, miksi joku luulee hänellä olevan oikeus keskustella toisten talousasioista julkisesti, oli väitteet totta tai ei. Tämä tuntuu olevan vain sivallus bändin suuntaan ja yritys vähätellä minun ja Scottin asemaa”, Faulkner kirjoittaa.

”Tiedoksi, etten ole ollut palkollisena sitten vuoden 2012 ja minulla on ensimmäisestä päivästä lähtien ollut täysi sananvalta luovassa mielessä. Olemme kuin perhe ja niin bändi kuin managerit ovat tehneet selväksi, että he haluavat täysivaltaisen jäsenen. On ollut suuri kunnia palvella maailman parhaassa heavy metal -yhtyeessä ja antaa 1000 prosenttia faneille, jotka ovat tukeneet bändiä 50 vuoden ajana.”

”On sääli, että ihminen, jota pidin suuressa arvossa, kokee, että hänen täytyy turvautua näin alhaisiin keinoihin, vaikka olen vain antanut kaikkeni täyttääkseni ne saappaat, jotka hän itse jätti tyhjäksi. Se on valheellista, perusteetonta, tarpeetonta ja todella valitettavaa.”

”Pysyttelemme yleensä erossa tällaisesta nettikirjoittelusta, mutta tällä kertaa tunsin henkilökohtaisen rajani ylittyneen ja halusin oikaista nämä valheet itse.”