Rob Halford antoi tilannepäivityksen Judas Priestin studiosessioista – ”Lähestymme viimeisiä vaiheita…”

01.05.2017

Heavy metal -veteraani Judas Priest tiedotti muutama kuukausi takaperin olevansa parhaillaan studiossa työstämässä seuraajaa vuoden 2014 Redeemer of Souls -albumilleen.

Nokkamies Rob Halford vieraili torstaina 27. huhtikuuta Hell Bent for Leather -näyttelyn avajaistilaisuudessa ja antoi Planet Rockille tilannepäivityksen Priestin studiosessioista. Halford kertoo bändin urakoivan hiki hatussa ja levyn ottavan muotoaan hyvää vauhtia.

– Teemme edelleen äänityksiä. En sano, että olemme loppusuoralla, mutta lähestymme viimeisiä vaiheita kyllä. On hienoa nähdä, miten levy kasvaa kokonaisuudeksi niistä ensimmäisistä päivistä, jolloin studiossa on vain minä, Glenn [Tipton] ja Richie [Faulkner] kitaroiden kanssa ja alamme tehdä taikojamme. Alussa ei ole mitään ja päivän päätteeksi sinulla on käsissäsi mahdollisesti upea uusi Priest-klassikko, joka saattaa jäädä elämään ikuisesti, Halford toteaa.

– Seuraavaksi siirrymme muihin vaiheisiin ja alamme valmistautua seuraavaan isoon maailmankiertueeseen. Käymme läpi lavarakennelmat ja valosysteemit, sen sellaista. Tämä on siis alku todella jännittäväksi kehittyvälle vuodelle 2018.

Lisää luettavaa