Scorpions, Megadeth ja Helloween lisätty Rockfestin kattaukseen – päiväkohtainen esiintyjäjako julki

Festarikesä avataan Tampereella Ratinanniemen festarivaalipuistossa.

19.01.2021

Ensi kesänä Tampereella Ratinan festivaalialueella järjestettävän Rockfestin esiintyjät ja päiväkohtainen ohjelmisto on julkistettu tänään. Kattaus noudattaa pitkälti viime kesän peruuntuneen tapahtuman vastavaa, mutta muutoksiakin on luvassa.

Viime kesälle buukattua Iron Maidenia ei tosiaan sittenkään nähdä Rockfestin lavalla, mutta sen sijaan Scorpions, Megadeth, Helloween, Sabaton, Black Label Society, Cradle of Filth, Amaranthe, Heaven Shall Burn, Kvelertak sekä Dropkick Murphys vastaavat ulkomaalaisvahvistuksista. Kotimaista osaamista pöytään tuovat puolestaan Nightwish, Amorphis, Battle Beast, Beast in Black, Stam1na, Michael Monroe, Lost Society, Lähiöbotox, Sonata Arctica sekä Mokoma. Esiintyjien päiväjaon löydät täältä.

Rockfest järjestetään 10.-12. kesäkuuta Ratinan festivaalikeitaassa, joka käsittää stadionin ja festivaalipuiston. Mikäli tapahtuma siirtyy koronan aiheuttamien rajoitteiden vuoksi, jo ostetut liput käyvät sellaisenaan seuraavaan tapahtumaan. Liput olisi myös mahdollista palauttaa ostopaikkaan ja saada hyvitys.

Lisää luettavaa