Sharon Osbourne haukkuu Bruce Dickinsonia kovin sanoin – ”Hän on kateellinen”

Sharon Osbourne on edelleen hyvin vihainen vuoden 2005 Ozzfestin tapahtumista.

11.11.2022
Sharon Osbourne (oikealla) ei todellakaan pidä Bruce Dickinsonista (vasemmalla)
Kuva: SO: affinitypicture/BACKGRID/AKM Images/GSI Media/All Over Press, BD: Larry Marano/Shutterstock/All Over Press

Ozzy Osbournen vaimo ja pitkäaikainen manageri Sharon Osbourne haukkuu Iron Maiden -keulahahmo Bruce Dickinsonia varsin kovin sanoin tuoreessa Consequence of Soundin haastattelussa.

Dickinsonin ja Osbourne-leirin erimielisyydet kumpuavat vuoden 2005 Ozzfestistä, jossa Iron Maiden oli mukana. Maidenin viimeisellä Ozzfest-keikalla Kalifornian Devoressa yhtyeeltä katkaistiin sähköt kesken esityksen ja Sharon kumppaneineen heitteli bändiä kananmunilla. Keikan jälkeen Sharon nousi lavalle ja sanoi Dickinsonin käyttäytyneen epäkunnioittavasti Ozzya kohtaan läpi kiertueen.

Consequence of Sound kysyi Ozzylta tuoreessa haastattelussa, tunteeko tämä koskaan olevansa aliarvostettu esimerkiksi Ronnie James Dioon, Judas Priestin Rob Halfordiin tai juuri Dickinsoniin verrattuna. Osbourne totesi Dickinsonin olevan ”mahtava laulaja”, mutta persoonana ”ei kovin mukava”. Tässä vaiheessa Sharon astui esiin ja antoi tulla täyslaidallisen Dickinsonin niskaan.

”Bruce Dickinson on vitun mulkku. Tai no, ei sittenkään, sillä mulkut ovat hyvä asia. Hän on yksi vitun persläpi”, Sharon tykittää.

”Hän oli mukana Ozzfestillä ja Ozzy maksoi hänelle joka ilta esiintymisestä. Hän otti keikat vastaan ja tiesi kyllä, mihin oli ryhtymässä. Silti joka ilta hän nousi lavalle ja puhui paskaa Ozzysta. Meidän kiertueväkemme ja muut bändit ihmettelivät, että annanko hänen tosiaan sanoa noin. Katsoin sitä läpi sormien, kunnes viimeisellä keikalla ajattelin, että jumalauta, nyt riittää.”

”Jos sinulle maksetaan keikasta, mutta et pidä jostakin, niin suksi sitten vittuun. Mutta älä jää, ota rahoja ja kaikkea muuta hyötyä, mitä festivaali bändillesi tarjoaa ja silti hauku ihmistä, joka maksaa sinulle. Se tekee sinusta vain sen persläven, joka [Bruce] on. Eikä hän ole koskaan pyytänyt anteeksi tai mennyt edes tervehtimään Ozzya.”

”Hän on kateellinen, on aina ollut Ozzysta. Se on hänen ongelmansa. Bruce Dickinson on hurjan suosittu, hänellä on mahtava ja uskollinen fanikunta. Bändin jätkät ovat mahtavia ja he pärjäävät hyvin. Ja heidän bändinsä on mahtava, sitä ei kukaan voi kiistää ja sitä mieltä minäkin olen. Mutta Bruce voi silti kulkea ulkona ilman, että kukaan tunnistaa häntä. Ymmärrätkö mitä ajan takaa? Hän on suurelle yleisölle tuntematon kasvo. Ihmiset eivät juokse hänen perässään haastatteluja anoen. Koska hän ei ole kiinnostava. Ozzy on ainutlaatuinen, Bruce ei ja se syö häntä.”

Lisää luettavaa