Sharon Osbourne väittää keikkajärkkärin yrittävän kiristää Ozzya – uhkaa haastaa oikeuteen

Osbournet ovat värikäs pariskunta. Tällä kertaa Sharon on noussut otsikoihin.

09.02.2018

Sharon Osbourne on avautunut julkisesti siitä, että keikkajärkkäri AEG Live käyttää kyseenalaisia keinoja saadakseen Ozzyn No More Tours 2 -kiertueen soittamaan omalle hallilleen.

Tuleva jäähyväiskiertue saapuu Lontoon 02 Arenalle helmikuun 11. 2019. Loudwirella tiedetään kertoa areenan olevan AEG:n omistama, ja sen varjolla Ozzy on yritetty huijata allekirjoittamaan ylimäärinen sopimus.

Sopimuksen mukaan Ozzyn pitäisi soittaa myös AEG:n Los Angelesin läheisyydessä olevalla Staples Centerillä, mikäli jokin keikkajärkkäri Live Nationin järjestämän kiertueen sisätilakeikka vedetään 40 kilometrin säteellä Los Angelesista.

– On pöyristyttävää, että AEG sotkee omaan kilpailutilanteeseen siihen kuulumattomia artisteja, Sharon sanoo.

AEG:n pomo Jay Maricano vastasi nopeasti ja kertoi, ettei AEG:lla ole mitään tekemistä asian kanssa. Hänen mukaansa vaatimukset johtuvat kahden keikkapaikan välisestä kiistasta, ei muusta. Lopuksi hän toteaa, että ”ne toiset jätkät aloittivat.”

– Tämä on törkeä yritys kiristää Ozzy soittamaan teidän venuellenne Los Angelesissa. Mikäli ette allekirjoita Lontoon keikan sopimusta ilman ylimääräistä vaateita, joudun haastamaan teidät välittömästi oikeuteen. Pidän sinun ja yhtiösi käytöstä lapsellisena hiekkalaatikkoleikkinä, Sharon sanoo.

AEG:lta ei ole tullut vastausta viimeisimpään.

Lisää luettavaa