”Shiftyn tapaus on tragedia” – Crazy Town -laulajan kuolinsyy varmistui

Seth "Shifty Shellshock" Binzer menehtyi viime maanantaina.

27.06.2024

Maailmanlaajuisesta Butterfly-megahitistä tunnetun Crazy Town -yhtyeen laulaja ja perustajajäsen Seth Binzer alias Shifty Shellshock, 49, löydettiin alkuviikosta kuolleena kotoaan. Nyt Binzerin edustaja Howie Hubberman on vahvistanut Rolling Stone -lehdelle vuosikymmeniä päihdeongelmien kanssa kamppailleen Binzerin menehtyneen tahattomaan huumeiden yliannostukseen.

”Seth ei kestänyt jokapäiväistä kamppailua, jota elämäksi kutsutaan. Ihmiset käyttävät erilaisia keinoja siitä selvitäkseen. On surullista, miten monia menetämme riippuvuudelle ja sille, että vaarallisia huumeita on saatavilla. Shiftyn tapaus on tragedia”, Hubberman kommentoi.

Sekä Celebrity Rehab– että Sober House -ohjelmissa vuosina 2007-2009 mukana ollut Binzer sai 2012 tuomion kokaiinin hallussapidosta ja perheväkivallasta. Keväällä 2023 Crazy Town tiputettiin pois Nu-Metal Madness 2 -kiertueelta kiertuetoveri (Hed)PE:n toimesta Binzerin otettua useaan kertaan yhteen keikkapaikkojen henkilökunnan kanssa ja ajauduttuaan nyrkkitappeluun bänditoveri Bobby Reevesin kanssa. Pian tämän jälkeen Binzer pidätettiin rattijuopumuksesta epäiltynä.

Lisää luettavaa