Shokkiyllätys: Ozzy Osbourne kannattaa marijuanan laillistamista

09.11.2016

Yhdysvalloissa äänestettiin viime yönä paitsi tulevasta presidentistä, myös muista tärkeistä asioista kuten marijuanan laillistamisesta joko viihde- tai lääkekäyttöön. Kannabiksen viihdekäytöstä tulikin viime yönä laillista Kalifornian, Massachusettsin ja Nevadan osavaltioissa.

Yksi pilven puolestapuhuja on – yllätys yllätys – Ozzy Osbourne. Osbourne toi kantansa ilmi tuoreessa SiriusXM-radiokanavan haastattelussa.

– Tupakassakin on enemmän myrkkyjä. Paras asia laillistamisessa olisi kuitenkin se, että ne tyypit, jotka nyt kasvattavat kukkaa laittomasti, he eivät välitä paskan vertaa esimerkiksi siitä mitä lannoitetta he käyttävät. Eräs läheinen ystäväni tapasi polttaa joka päivä ja hän kuoli todella pahaan kurkkusyöpään. Jos kasvattaminen olisi valvottua, joukkoon ei pääsisi myrkkyjä ja kama olisi puhtaampaa, Osbourne pohtii

Vaikka Pimeyden Prinssi mielellään dekriminalisoisi marijuanan, hän itse on ollut täysin kuivilla nyt useamman vuoden.

– En ole juonut lähes neljään vuoteen, ottanut päihteitä tai polttanut tupakkaa. En vain halua kuolla vielä. Kaikki vanhat ryyppykaverini ovat nyt mullan alla.

Alla lisää Ozzy Osbournen mietteitä. Ensin puheenaiheena on presidentinvaalit ja marijuanaan puhe vaihtuu puolentoista minuutin kohdalla.

Lisää luettavaa