Sieltä se nyt tuli, ensimmäinen iso kotimainen festariperuutus – ”Olemme äärimmäisen pahoillamme”

Turun Ruisrockia ei järjestetä tänä kesänä.

21.04.2020

Turun Ruisrockia ei järjestetä tänä kesänä. Järjestäjät ilmoittivat asiasta tänään sosiaalisessa mediassa. Ruisrockista tuli siis näin ensimmäinen iso kotimainen festivaali, joka ilmoittaa peruuntumisesta koronatilanteen vuoksi.

”Turun kaupunginhallitus päätti 14.4. pitämässään kokouksessa suosittaa, että massatapahtumat perutaan Turussa heinäkuun loppuun asti. Vallitsevissa olosuhteissa Ruisrock katsoo, että tehty linjaus on oikea, ja on päättänyt kunnioittaa sitä”, järjestäjät kirjoittavat tiedotteessaan.

”Festivaalin peruminen on raskas ja surullinen päätös. Olemme äärimmäisen pahoillamme peruutuksesta, joka vaikuttaa suureen joukkoon ihmisiä ja eri toimijoita. Yleisön lisäksi tilanne koskettaa useita artisteja, taiteilijoita, yrityksiä sekä muita yhteisöjä ja tekijöitä, joille festivaalin peruuntuminen on myös suuri pettymys.”

Ruisrock järjestetään seuraavan kerran 9.–11. heinäkuuta 2021. Kaikilla Ruisrockiin 2020 lipun ostaneilla on mahdollisuus käyttää lippu ensi vuoden festivaalilla. Lipun voi myös palauttaa ja saada rahat takaisin lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.

Että näin. Nähtäväksi jää, miten pian muut isot festarit seuraavat perässä ja ilmoittavat sen, mikä tässä vaiheessa on väistämättä edessä. Seuraamme tilannetta.

Lisää luettavaa