Slipknotin studiosessioissa keulii kunnolla – ”En ole kuullut tällaista Corey Tayloria koskaan”

Slipknotin kahdeksas levy ottaa muotoaan.

20.05.2021

Jättimäisen suosittu Slipknot on parhaillaan purkittamassa seuraajaa toissa vuonna ilmestyneelle We Are Not Your Kindille.

Bändin perkussionisti ja perustajajäsen Shawn ”Clown” Crahan kertoi Download Festivalin haastattelussa, että tulossa on varsin vakuuttavaa kamaa etenkin laulujen osalta:

”En osaa sanoa, kuinka monta kappaletta on tulossa, koska en rehellisesti tiedä. Voin vain kertoa, että sekä minä että muut jätkät olemme todella tyytyväisiä”, Crahan jutustelee.

(Corey) Taylor laulaa tasolla, jota en ole kuullut koskaan aiemmin, mikä tekee minut todella tunteelliseksi.”

“Olemme kirjoittaneet mahtavaa musiikkia, ja suosikkilaulajani tällä planeetalla on laulanut ne. Tämä on ensimmäinen kerta, kun menimme studioon valmiiden sanoitusten kanssa – ja kun puhun ’valmiista’, tarkoitan, että ne on kirjoitettu ja taltioitu, mutta hänellä on oma aikansa hioa jokaista kappaletta studiossa haluamallaan tavalla.”

Crahan kertoi haastattelussa, kuulostaako uusi materiaali tutulta Slipknotilta:

”No, onko se erilaista? Kaikki levyt ovat erilaisia, mutta ne ovat Slipknotia. Me etsimme sielujamme, joten uskomme, että tulette pitämään siitä, koska me pidämme siitä. Se tulee siis olemaan erilaista. Kerron kuitenkin: En ole kuullut tällaista Corey Tayloria koskaan – en ole todellakaan kuullut häntä tällaisena.”

Voit katsoa koko puolituntisen haastattelun alhaalta:

Lisää luettavaa