Sonata Arctica seikkailee akustisesti – keikkoja pääsee seuraamaan livestriimin välityksellä

Keikkapari on yhtyeen ainoa akustinen esiintyminen tälle vuodelle.

13.05.2020

Kotimainen power metal -suuruus Sonata Arctica soittaa toukokuun lopussa kaksi akustista keikkaa, jotka striimataan livenä netissä SemiLive-sivuston välityksellä. Kyseiset keikat ovat Sonata Arctican ainoat akustiset esiintymiset tälle vuodelle, eli sikäli tarjolla on harvinaista herkkua.

”Otti hetken jotta saimme tämän kasaan, mutta viimeinkin olemme valmiita ottamaan askeleen live-striimauksen maailmaan. Halusimme varmistaa, että meillä on tarjota jotain erityistä, ja koska ”Acoustic Adventures” -kiertue on esitetty ainoastaan Euroopassa, päätimme, että tämä on hyvä tapa aloittaa. Soitamme kaksi striimikeikkaa, molemmat hiukan eri kappalevalinnoilla ja löysimme upean esityspaikan nimeltä Mustakari, joten tämä on varmasti jotain ennennäkemätöntä”, kommentoi kiipparisti Henrik Klingenberg.

Ensimmäinen, Amerikkalaisille faneille suunnattu konsertti tapahtuu perjantaina 29.5. (Suomen ajassa kello kolmelta lauantain puolella) ja toinen, Eurooppalaisille ja Englantilaisille faneille suunnattu konsertti puolestaan lauantaina 30.5. kello 21 Suomen aikaa. Liput konserttiin maksavat 8,50€ ja lipun ostaneilla on mahdollisuus katsoa keikka uudestaan 48 tunnin ajan striimin alkamisesta SemiLive-palvelun kautta.

Lisää luettavaa