Sons of Apollo julkaisi edesmenneelle muusikkoystävälle omistetun kappaleen – katso video

Kappale löytyy superryhmän tulevalta albumilta.

13.01.2020

Progressiivisen rockin superryhmä Sons of Apollo, jonka jäsenet ovat tuttuja muun muassa sellaisista yhtyeistä kuin Dream Theater, Guns N’ Roses, Mr. Big ja Journey, julkaisee toisen pitkäsoittonsa MMXX tulevana perjantaina eli 17. tammikuuta. Levyltä on aiemmin julkaistu maistiaisina singlet Goodbye Divinity sekä Fall to Ascend ja nyt tarjolla on vuonna 2017 liikenneonnettomuudessa menehtyneelle basisti David Zablidowskylle (Trans-Siberian Orchestra, Adrenaline Mob) omistettu kappale Desolate July.

”Jo ensimmäiset tahdit ohjasivat minut kirjoittamaan sanat hyvästä ystävästämme ja kollegasta. David Z oli yksi upeimmista, hauskimmista ja lempeimmistä ihmisistä, jonka olen koskaan tuntenut. Hän oli kaikkien Sons of Apollon jäsenten ystävä, mutta Mike [Portnoy] ja minä olimme ehdottomasti ne läheisimmät. Mielestäni tämä tribuuttini hänelle istui hyvin tähän kappaleeseen”, kommentoi Trans-Siberian Orchestrassakin vaikuttava laulaja Jeff Scott Soto.

”Jeff ja minä todella olimme erityisen läheisiä hänen kanssaan ja oli suuri kunnia, että Jeff pyysi minua laulamaan harmonioita kanssaan. Näin saimme molemmat jakaa rakkauttamme aivan liian aikaisin poistuneelle ystävällemme”, aikoinaan Adrenaline Mobissa soittanut Mike Portnoy puolestaan kommentoi.

Lisää luettavaa