Suosikkikoomikko soittamaan rumpuja Ministryn kanssa? Pelkää saavansa saman kohtelun kuin Kirk Hammett

Industrial metal -legenda Ministryltä ilmestyi juuri uusi levy, AmeriKKKant.

Kuva: Phil Parmet

Ministryn keulamies Al Jourgensen kutsui koomikko Bill Burrin soittamaan rumpuja keikalle jo aikaisemmin, mutta Burr kertoi pelänneensä saavan saman kohtelun kuin Kirk Hammett.

Jourgensen vieraili maanantaina Burrin omassa podcastissa, jossa hän kutsui koomikkoa pelkuriksi. Eihän Burr voinut sen jälkeen muuta kuin ottaa keikkapestin vastaan.

Burr on kertonut diggailevansa metallimusiikkia ja erityisesti metallibändien rumpaleita.

Mutta mikä sitten on Kirk Hammett -kohtelu?

Hammett vieraili aikoinaan Ministryn Lollapalooza-keikalla, jossa bändi veti Black Sabbathin Supernautin. Hammettin oli määrä soittaa biisin toinen soolo.

– Hän oli aivan hullu. Tukka alkoi lentämään ympäriinsä, ja sitä vain jatkui ja jatkui. Me muut siirryimme hiljalleen lavan reunalle seuraamaan esitystä. Soolo oli vasta puolivälissä, kun hän huomasi muiden lopettaneen soittamisen. Soolo kesti 12-minuuttia! Myöhemmin hän kertoi, ettei halunnut poistua lavalta, jottei saisi paskaa niskaansa, Jourgensen kertoo.

Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja tyypit vitsailivat keskenään keikan jälkeen, vaikka Hammett olikin hieman varautunut. Eipä ole kuitenkaan ukkoa enää lavalla nähty Ministryn kanssa.

Burr kertoo, että tilanne huvittaisi häntä.

– Soittaisin vain boom, kräk, boom, kräk ja odottaisin kuinka kauan kestää, ennen kuin fanit tappavat minut, Burr kertoo.

Alla Burrin ja Jourgensenin podcast.