Syöpäsairas Metal Church -rumpali sai lääkäriltään hartaasti toivottuja uutisia – ”Onnen kyyneleitä on virrannut runsaasti”

Kemoterapia puri Stet Howlandia piinanneeseen syöpään.

Kuva: Markus Wiedenmann

Lokakuussa syöpähoidot aloittanut Metal Church -rumpali Stet Howland sai tällä viikolla lääkäriltään hartaasti odotettuja ja toivottuja hyviä uutisia: Howlandin keho on tällä hetkellä täysin vapaa syövästä. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

”Kävin perjantaina PET-skannauksessa ja tänään sain tulokset: syöpä on virallisesti remissiossa! Lähes paskoin housuuni uutisen kuultuani, olen niin onnellinen. On sanomattakin selvää, että onnen kyyneleitä on virrannut runsaasti”, Howland tiedotti sosiaalisen median välityksellä.

Howland sanoo menettäneensä sairauden vuoksi puoli vuotta elämästään sekä hiuksensa ja joutuneensa taloudelliseen ahdinkoon sairaalakulujen takia, mutta kaikki se on ollut hoidon ja elämän arvoista.

”Aivan vitun sama, vaikka olen nyt tuhansia dollareita velkaa. Se on pelkkä lahja siihen verrattuna, mikä se toinen vaihtoehto olisi ollut: kuolema”, Howland toteaa.

THIS JUST IN FROM STET:“Holy crap do I have some good news to share today!Friday I got a PET Scan to see where I’m…

Posted by Christine Gunder on Monday, February 12, 2018