Tätä et ole nähnyt: Van Halen kuvasi dinosauruspuistossa videon vuonna 1981 – pääosassa David Lee Rothin miehiset elimet

Tässäpä historian siipien… tai miehisten elinten havinaa.

07.06.2021

Nyt on muuten hieno pala Van Halenin historiaa tarjolla. Bändi on ottanut 1980-luvulla dinosaurusteemaisia promokuvia David Lee Rothin johdolla. Fanit ovat ihmetelleet tarinaa kuvien taustalla.

Kuvat nousivat otsikoihin vuonna 1995. Ne julkaistiin The Inside -lehden Van Halen -spessussa. Kyse oli sivun mittaisesta tarinasta, joka oli nimetty Sunday Afternoon in Jurassic Parkiksi. Viittaus on tietenkin 1992 julkaistuun Jurassic Park -elokuvaan.

Kuvat on kuitenkin otettu vuonna 1981 Fair Warning -albumin aikoihin. Samalla kuvattiin So This is Love -biisin musiikkivideo. Kuvat on napannut eräs bändin roudari, mutta muuta tapahtuneesta ei ole aiemmin tiedettykään.

Kuvat ja video on kuvattu Milanon lähellä Italiassa, Rivolta D’Addan esihistoriallisessa puistossa. Video esitettiin aikoinaan Italian televisiokanavalla RAI 1:llä Happy Circus -nimisessä ohjelmassa. Van Halen Italia Fan Club löysi kadonneen materiaalin.

Tsekkaa video alta.

Lisää luettavaa