Throes of Dawnin soittokamoja voroille

13.01.2011
Joukossa on "täysin uniikkeja" instrumentteja.
Kuva: Infernon tekijöiden vuosiäänestyksessä hiljattain kotimaisen albumisarjan kakkostilan napannut Throes of Dawn -yhtye on joutunut murtovarkaiden iskun kohteeksi. Seuraavssa asiasta julkaistu tiedote. Throes of Dawn -yhtyeen treenikämpälle Helsingin Vallilassa on murtauduttu 10–12.1.2011. Varkaiden matkaan lähti iso osa bändin soittimista ja tarvikkeista, joista osa on tunnearvoltaan täysin korvaamattomia tai täysin uniikkeja malleja. Varastettujen tavaroiden rahallinen arvo nousee yli 10 000 euroon. Helsingin poliisilaitoksen omaisuusrikosyksikkö tutkii tapausta. Poliisi ja Throes of Dawn ovat kiitollisia kaikista vinkeistä, jotka saattavat johtaa varkaiden kiinnisaamiseen ja tavaroiden löytymiseen. Facebookiin on perustettu yhteisösivu, jossa on lista varastetuista tavaroista sekä niiden valokuvia ja tuntomerkkejä. Tavaroiden sarjanumeroita ja muita tunnistamista helpottavia tietoja täydennetään sivulle mahdollisimman nopeasti. Klikkaa lisätietoihin ja kuviin! Yhteydenotot Helsingin poliisin talous- ja omaisuusrikosyksikkö Puh. 040 526 0776 omaisuusrikokset@helsinki.poliisi.fi Throes of Dawn info@throesofdawn.com www.throesofdawn.com

Infernon tekijöiden vuosiäänestyksessä hiljattain kotimaisen albumisarjan kakkostilan napannut Throes of Dawn -yhtye on joutunut murtovarkaiden iskun kohteeksi. Seuraavssa asiasta julkaistu tiedote.

Throes of Dawn -yhtyeen treenikämpälle Helsingin Vallilassa on murtauduttu 10–12.1.2011. Varkaiden matkaan lähti iso osa bändin soittimista ja tarvikkeista, joista osa on tunnearvoltaan täysin korvaamattomia tai täysin uniikkeja malleja. Varastettujen tavaroiden rahallinen arvo nousee yli 10 000 euroon.

Helsingin poliisilaitoksen omaisuusrikosyksikkö tutkii tapausta. Poliisi ja Throes of Dawn ovat kiitollisia kaikista vinkeistä, jotka saattavat johtaa varkaiden kiinnisaamiseen ja tavaroiden löytymiseen.

Facebookiin on perustettu yhteisösivu, jossa on lista varastetuista tavaroista sekä niiden valokuvia ja tuntomerkkejä. Tavaroiden sarjanumeroita ja muita tunnistamista helpottavia tietoja täydennetään sivulle mahdollisimman nopeasti.

Klikkaa lisätietoihin ja kuviin!

Yhteydenotot

Helsingin poliisin talous- ja omaisuusrikosyksikkö
Puh. 040 526 0776
omaisuusrikokset@helsinki.poliisi.fi

Throes of Dawn
info@throesofdawn.com
www.throesofdawn.com

Lisää luettavaa