Till Lindemann onnistui suututtamaan venäläisen Eremitaašin edustajat kryptotaiteensa takia

Taas se Tilli on suututtanut jonkin tahon.

17.08.2021

Rammsteinin Till Lindemann on jatkuvasti otsikoissa milloin sekavan käytöksensä tai pornoa ja gorea sisältävien musavideoidensa takia. Tällä kertaa pietarilaisen museon, Eremitaašin edustajat ovat suuttuneet miehelle, kerrotaan Loudersoundissa

Museon edustajat raivostuivat Lindemannille, koska hän myi viime viikolla krytotaidetta, niin sanottuja NFT:itä, taidetokeneita, joiden arvo vaihteli 300 ja 100 000 euron välillä. Eremitaaši on teoksissa isossa roolissa.

Lindemann kuvasi museossa Любимый город -nimisen videon viime toukokuussa, ja hän käytti museosta otettuja videoita ja kuvia kryptoteoksissaan. Museo väittää Lindemannin rikkoneen sovittuja ehtoja.

Museon edustajat lähettivät Lindemannille lopetus- ja peruutuskirjeen, jotta hän olisi poistanut Eremitaašia koskevan materiaalin kryptomarkkinoilta. Teosten väitetään olevan laittomia.

Kymmenen onnekasta 100 000 euron arvoisen NFT-teoksen ostajaa pääsee Lindemannin kanssa henkilökohtaiselle aterialle Moskovaan. Kauppasumma sisältää lentolipun arvon, majoituksen sekä viisumin ostajalle ja hänen seuralaiselleen.

Tsekkaa Lindemannin NFT-teokset täältä.

Lisää luettavaa