Törkyisää kuolometallia suoraan Helsingin viemäreistä – vanhalle koulukunnalle kumartava Skulmagot esittelee tulevaa levyään

Skulled to Death -pitkäsoitto tärähtää kidutuspöytään 5. lokakuuta.

28.09.2018

Brutaalille, Florida-skenen tutuksi tekemälle vanhan liiton death metalille kumartava helsinkiläiskaksikko Skulmagot julkaisee ensimmäisen täysmittaisen albuminsa Skulled to Deathin 5. lokakuuta. Aluksi vain rajoitettuna c-kasettipainoksena julkaistavaa pitkäsoittoa esitellään nyt nimikkokappaleen verran. Cd-version julkaisu on suunnitelmissa myöhemmin.

”Debyyttimme lyö kidutuspöytään kahdeksan raitaa 90-luvun jenkkityylistä kuoloa, jossa muun muassa paetaan kauhujen latoon, otetaan aurinkoa polttouunissa ja eksytään pirstoutuneen kallon loputtomaan luulabyrinttiin, josta ainoa ulospääsy on tietysti kivulias kuolema monessa eri muodossa. Lyödään soppaan vielä antropomorfinen taksidermia ja pahat suolistovaivat, niin johan alkaa olemaan lietesammiossa ruuhkaa. Amputoituna ja mikrotettuna kohti uusia lihakoukkuja! Julkaisun kansitaide ja muu tematiikka noudattaa sekin jälleen orjallisesti 90-luvun death metal kaavaa, sillä ennen oli todellakin paremmin!” kurlaaja Ulti-Make paaluttaa.

Lisää luettavaa