Tulevan Megadeth-levyn biisilista julki, taustalla kovia tekijöitä

Megadethin 15. studioalbumista, joka esittelee uusina soittoniekkoina Lamb of Godista lainatun rumpalin Chris Adlerin ja Angrasta tutun kitaristin Kiko Loureiron, tippuu pikkuhiljaa enemmän ja enemmän tietoa.

Taustoista tiedetään nyt, että albumi on yhtyeen pomon Dave Mustainen ja Toby Wrightin (Alice in Chains, Korn, Slayer…) tuottama ja sitä miksaa parasta aikaa Josh Wilbur (Lamb of God, Gojira…). Levyn musiikkia Mustaine luonnehti edellisen Infernon haastattelussa näin:

– Miten kuvailla neitsyelle orgasmia? On paha puhua asioista, joita ei ole vielä tapahtunut. Jos sanon, että Megadeth on palannut juurilleen, joku sanoo, että eipäs ole. Mutta olisitpa ollut paikalla, kun bassoraitoja äänitettiin! Selitin [basisti] Dave Ellefsonille, että ”tämä osa on kuin Bad OmenistaGood Mourning/Black FridaystaTornado of SoulsistaIn My Darkest Hourista…”

Levyn nimeä tahi tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä annettu julkisuuteen, mutta Mustaine paljasti vastikään yhtyeen faniklubin chatissä kiekon biisilistan, joka on miehen mukaan tässä vaiheessa seuraavanlainen:

01. Death From Within
02. Fatal Illusion
03. Conquer… or Die!
04. Lying in State
05. Me Hate You
06. The Emperor’s New Clothes
07. Dystopia
08. Bullet to the Brain
09. Last Dying Wish
10. Post American World
11. Look Who’s Talking
12. The Threat Is Real
13. Poisonous Shadows
14. Melt The Ice Away (Budgie-cover)
15. Foreign Policy (Fear-cover)