Qstockin paidanrepimisen jälkipyykki: Dave Mustaine haluaa kaljalle Mustan Barbaarin kanssa

Amerikkalainen metallisuuruus Megadeth valmistelee parhaillaan 15. studioalbumiaan uudessa kokoonpanossa. Inferno jututti yhtyeen kapteenia Dave Mustainea aiheesta puhelimitse ensi viikolla ilmestyvään kesänumeroomme.

Puheeksi päätyi myös viimevuotinen Qstockin-välikohtaus, jossa kotimainen viihdetaiteilija Musta Barbaari riensi lavalle paidanrepimishommiin kesken Megadethin esiintymisen. Syynä performanssiin oli Megadethin edustajien vaatimus keskeyttää räppärin loppukeikka, koska se häiritsi jenkkibändin vedon aloittamista. Barbaari-esiintyminen jäikin siten joitakin minuutteja aiottua lyhkäisemmäksi.

Melkoisena tuittupäänä yleensä tunnettu Mustaine ottaa jutussamme yllättävän leppoisen kannan tapaukseen.

– Minusta jokaisella artistilla on oikeus soittaa täysimittainen setti. Olen pahoillani jos noin kävi. En halua aiheuttaa muille muusikoille hankaluuksia, oli genre mikä hyvänsä, kitaristi-laulaja pahoittelee ja jatkaa:

– Tuota kaveria ja Megadethiä yhdistää se, että meillä on maailman paras työ. On mahtavaa olla lavalla, kun yleisö riehuu. Toivon hänelle pelkkää hyvää. Toivottavasti pääsemme vielä ottamaan oluet yhdessä ja naureskelemaan koko jutulle.

Ari Väntäsen tekemän Mustaine-haastattelun voi lukea torstaina 18.6. ilmestyvästä Infernosta.