Tulisipa viisas vierailijakunta ulottuvuuksien takaa potkimaan planeettamme takaisin raiteille – Death’s-Head and the Space Allusion esittelee tulevan levyn futuristisempaa laitaa

Yhtyeen toinen pitkäsoitto julkaistaan marraskuussa.

19.10.2023

Oululainen Death’s-Head and the Space Allusion, jonka kokoonpanossa on muun muassa To/Die/ForistaBurning PointistaAntipopesta ja Downstonesta tuttuja hahmoja, julkaisee toisen kokopitkän albuminsta Luc-II-Farul marraskuun 17. päivä. Albumilta on nyt julkaistu viimeisenä singlemaistiaisena levyn ”futuristisempaa settiä” edustava The Year of the Sacred.

”Biisissä on tavallista parempi annos sekvenssereitä ja kiippari -osastoa, mutta istahtaa hyvin levyn kokonaisuuteen. Sanoituksissa planeetta Maa on kuin punainen pallo poliitikkojen suussa ja kun politiikasta on tullut osa viihdeteollisuutta ja populaarikulttuuria, niin kyllä kelpaa ruoskia. Mutta tulisiko sellainen vuosi, jolloin huomattavasti viisaampi vierailijakunta ulottuvuuksien takaa potkisi tämän planeetan takaisin raiteille?” kommentoi kitaristi Antza Talala.

Lisää luettavaa