Turku Saatanalle -tapahtuma vaarassa – keikkapaikka vedettiin alta kuukautta ennen festivaalia

Uutta tapahtumapaikkaa etsitään kuumeisesti.

Djevel

Seitsemännen Turku Saatanalle -klubifestivaalin oli tarkoitus tapahtua tuttuun tapaan Turun Kårenilla 1.-2. maaliskuuta. Nyt järjestävä taho Metallihelvetti-yhdistys kuitenkin tiedottaa, että keikkapaikka Kåren on yllättäen purkanut sopimuksen ”sisäisistä syistä johtuen”.

”Viime vuonna Kårenilla oli ko. tapahtumassa per päivä 400-500 maksavaa asiakasta. Yhtään järjestyshäiriötä ei ollut. Perjantaina rikkoutui myös Kårenin juomanmyyntiennätys. Henkilökunta kiitti meitä useasti ja kehui myös tapahtumaa ja sen sujuvuutta. Eli meni kuten jokainen Turku Saatanalle-festivaali on mennyt. Helvetin hyvin”, Metallihelvetin Mikko Mäkinen kertoo julkisessa Facebook-postauksessaan.

”Kåren purki yksipuolisesti sopimuksen, ilman kysymättä, ilman kertomatta, ilman mitään selitystä.”

Metallihelvetti etsii nyt Turusta uutta, noin 500 henkeä vetävää tilaa, jossa voi järjestää musiikkiesityksiä ja anniskelun. Tämän vuoden esiintyjäkattaukseen kuuluvat amerikkalainen Acheron,  islantilainen Auðn, norjalainen Djevel, kanadalainen Revenge, portugalilainen Filii Nigrantium Infernalium sekä liuta kotimaisia äärimetallinimiä.

Inferno on lähestynyt Kårenia asian tiimoilta, muttei ole toistaiseksi saanut kommenttia tapahtumapaikan edustajalta.

Tänään klo. 10, kävimme Jussin kanssa Kårenilla "kokouksessa" Kårenin uuden toimitusjohtajan Susanna Häyryn (vd@…

Posted by Mikko Mäkinen on Wednesday, January 30, 2019