Turun Kuolemasta pelkkä Kuolema – Death metal -festivaali siirtyy Helsinkiin isompien tilojen äärelle

21.06.2016

Turun Kuolema II -festivaali vaihtaa nimeään ja siirtyy Helsingin Nosturiin. Päivämäärät ja jo julkistetut yhtyeet pysyvät samoina, ja ensi viikolla julkaistaan vielä kaksi yhtyettä lisää.

– Päätös oli kaikkea muuta kuin helppo, mutta tällä siirrolla saamme mahdollisuuden tehdä festivaalista entistä isomman ja paremman, kommentoi järjestäjä Mikko Mäkinen Metallihelvetistä.

– Festivaalin järjestäminen nykyisessä muodossaan oli mahdotonta Turussa ja Nosturi valikoitui helposti uudeksi pitopaikaksi positiivisten kokemusten kautta. Kaiken kaikkiaan festivaalin siirtäminen on parasta tällä hetkellä, mitä voi tapahtua itse festarille, yleisölle ja meille.

Lipunmyynti jatkuu Tiketissä ja alkaa kohtapuoliin myös Ticketmasterissa. Lippujen hinnat pysyvät samana. Festivaalin artistikattaukseen kuuluvat muun muassa Angelcorpse, Defeated Sanity, Wombbath, Centinex, Torture Killer, Mörbid Vomit ja Sadistik Forest.

Kuolema II järjestetään 28.-29. lokakuuta.

Myös ensimmäiseen Turun Kuolemaan liittyi säätöä paikan kanssa. Tuolloin festivaali joutui etsimään uudet tilat alkuperäisenä tapahtumapaikkana toimineen Turun Klubin mentyä konkurssiin. Uudet tilat onneksi löytyivät Turun Logomosta.

Lisää luettavaa