”Turvalliseen olemiseen ihmisjoukossa panostetaan kaikin mahdollisin resurssein” – Dark River Festivalin järjestelyt jatkuvat suunnitellusti

Kotkassa päästään näillä näkymin nauttimaan elävästä musiikista elokuun puolivälissä.

31.05.2021

Viime aikoina on uutisoitu runsaasti kesätapahtumien peruuntumisista, joiden taustalla ovat koronasta ja rajoituksista johtuvat syyt. Kotkan Dark River Festival tiedottaakin nyt, että tapahtuma on toteutumassa suunnitelmien mukaan 13.-14. elokuuta.

”Pandemiatilanteen päivä päivältä helpottuessa, ei elokuussa juhlittavan tapahtuman järjestämiselle näy mitään esteitä”, järjestäjät tiedottavat.

”Koska Dark River Festival ei ole massatapahtuma, yleisömääräodote on valtaosaan muista festivaaleista poiketen sangen maltillinen. Laajan tapahtuma-alueen ansiosta yleisön on halutessaan mahdollista pitää turvavälejä festivaalikokemuksen siitä kuitenkaan kärsimättä.”

”Dark River Festival tullaan järjestämään kaikkien viranomaismääräysten mukaisesti. Tapahtuman hygieniatasoon ja turvalliseen olemiseen ihmisjoukossa panostetaan kaikin mahdollisin resurssein, ja laaja tapahtuma-alue mahdollistaa suositeltavien turvavälien noudattamisen. Menneistä vuosista poiketen leirintäalue on maksullinen, minkä myötä kykenemme tarjoamaan turvallisen oleilun myös tällä saralla.”

Järjestäjät kertovat luonnollisesti seuraavansa tilannetta tarkalla silmällä ja mikäli pandemia yllättäen pahenee merkittävästi, on pääsylippu mahdollista siirtää ensi vuodelle tai vaihtoehtoisesti palauttaa ja saada rahansa takaisin.

Tapahtuman artistikattaukseen kuuluvat muun muassa Moonspell, Evergrey, Lost Society, Kiuas, Finntroll, Swallow the Sun, Kalmah, One Morning Left ja Mors Principum Est. Lisätietoa löydät festivaalin nettisivuilta tai Facebookista.

Lisää luettavaa