Weedeaterin ex-rumpali pidätetty – terästi avioeroa hakevan vaimonsa juomaa huumeilla

Michael "Keith" Kirkum jätti perustamansa sludheyhtyeen vuonna 2013.

14.08.2019

Stoner-/sludgeyhtye Weedeaterin perustajajäsen ja entinen rumpali Michael ”Keith” Kirkum on pidätetty vaimonsa huumaamisesta, lievästä lapsen laiminlyönnistä ja pidätyksen vastustamisesta epäiltynä, uutisoi WECT News. WECT Newsin mukaan 47-vuotias Kirkum olisi huumannut vaimonsa laittamalla metamfetamiinia tämän rommiin.

Kirkumin vaimo oli hiljattain kertonut palkanneensa asianajajan ja hakevansa avioeroa. Samana iltana hän oli juonut rommia, jonka makua hän kuvaili poliisille oudoksi ja karvaaksi. Rommin juotuaan nainen oli pysynyt valveilla lähes kaksi päivää, kunnes hakeutui ensiapuun, jossa hänen verestään löydettiin metamfetamiinia. Poliisit menivät kuulustelemaan Kirkumia tämän kotiin ja tämä avasi oven aseistautuneena. Hän kuitenkin pudotti aseen ja yritti paeta jalan, mutta tuloksetta.

New Hanoverin poliisin edustaja Jerry Brewer kertoi viranomaisten selvittävän tapausta ja odottavan parhaillaan testituloksia rommipullosta. Mikäli pullosta löytyy jäämiä huumeista, saanee Kirkum lisää syytteitä.

Kirkum soitti Weedeaterin riveissä vuosina 1998-2013. Hänet korvasi Travis Owen, joka oli yhtyeessä vuoteen 2017 saakka. Tuolloin rumpaliksi pestautui Carlos Denogean, joka kuitenkin menehtyi seuraavana vuonna. Bändin rumpalina toimii nykyään Ramzi Ateyeh.

Lisää luettavaa