Acceptin tulevan levyn nimikkokappaleen video julki – ”Kuvaa hyvin tätä aikaa, jota nyt elämme”

The Rise of Chaos julkaistaan elokuussa.

28.06.2017

Saksalaisjyrä Accept julkaisee uuden pitkäsoittonsa 4. elokuuta. Nyt yhtye on päästänyt irti myös levyn nimikkokappaleeseen tehdyn videon. The Rise of Chaos -video koostuu Nashvillessä sijaitsevassa studiossa kuvatuista 81 127 pysäytyskuvasta, jotka on prosessoitu videopätkiksi. Videon on ohjannut Scott Diussa, joka on ottanut kuvat yhdessä Theodore Miesnerin ja Brad Mooren kanssa.

– Nimi oikeastaan ilmestyi jostain tyhjästä, mutta se kuvaa hyvin tätä aikaa, jota nyt elämme. Tai siltä ainakin tuntuu. Se ei oikeastaan tarkoita mitään tiettyä kaaosta vaan kaaosta yleisellä tasolla; politiikka on kaaosta, ilmastonmuutos on kaaosta, pakolaiskriisi on kaaosta. Joka puolella ympärillämme on kaaosta, kitaristi Wolf Hoffman kuvaili levyä hiljattain Mariskal Rock TV:n haastattelussa (video alhaalla).

The Rise of Chaos on yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto, jolla on mukana bändin uusi kitaristi Uwe Lulis (Grave Digger) sekä rumpali Christopher Williams. Levyn on tuottanut Andy Sneap ja mukana on uusia jäseniä lukuunottamatta sama työryhmä kuin yhtyeen kolmella edeltävällä albumilla.

Lisää luettavaa