Behemothin keulahahmo Nergal vihjailee bändin uran loppumisesta

21.09.2014

Alkuvuodesta uransa parhaan ja kenties menestyneimmän levyn The Satanistin julkaissut puolalainen death/black metal -bändi Behemoth on uransa huipulla. Tilanne on yhtyeelle optimaalinen, mutta Behemothin laulaja-kitaristi Adam ”Nergal” Darski vihjaili MetalBlast-nettisivustolle antamassaan haastattelussa bändin tulleen mahdollisesti tiensä päähän.

”The Satanist avasi meille monia uusia ovia, mutta vastaavasti se myös sulki joitain ovia. Meiltä voi odottaa mitä vain ja hommat voivat jatkossa edetä mihin suuntaan tahansa. Voi olla, että emme tee enää koskaan levyä, ja ajatus siitä tuntuu ihan hyvältä.

Elämme parhaillaan erittäin mielenkiintoisia aikoja. Meininki on juuri nyt todella loistava, mutta minulla ei ole aavistustakaan, mihin tämä kaikki tulee lopulta johtamaan. Saatamme hyvinkin ajautua umpikujaan ja lopettaa uramme.”

Nergalilla on elämää myös Behemothin ulkopuolella:

”Minulla on paljon intoa erilaisia asioita kohtaan. Haluaisin kirjoittaa uuden kirjan, ja soittaa musiikkia, joka ei välttämättä ole metallia. Tiedän monia bändejä, jotka julkaisevat uusia levyjä ainoastaan päästäkseen kiertueelle, mutta me emme tule tekemään koskaan niin. Olen ollut aina rehellinen ihminen.”

Saapa nähdä mitä tuleman pitää.  Keikkaa Behemothille on buukattu ainakin ensi vuoden huhtikuulle saakka, joten aivan viimeisiään ryhmä tuskin vielä vetelee.

 

Lisää luettavaa