Five Finger Death Punch kommentoi viimeisintä sekoiluepisodiaan – ”Kun soittaa 150 keikkaa vuodessa, ennen pitkää suistuu välillä raiteilta”

Yhtye jatkaa Euroopan-kiertuettaan kaikesta draamasta huolimatta normaaliin tapaan.

14.06.2017

Kuten eilen uutisoimme, ei Five Finger Death Punchin maanantainen keikka Hollannissa sujunut ihan käsikirjoituksen mukaan. Teknikoiden ja tekniikan temppuilun vuoksi bändi lopetti settinsä 40 minuutin jälkeen ja kaksi biisiä myöhässä lavalle tullut laulaja Ivan Moody kommentoi tulistuneena keikan jäävän hänen viimeisekseen bändin riveissä.

Bändi ei ottanut heti tuoreeltaan kantaa tapahtuneisiin, mutta on myöhemmin julkaissut sosiaalisessa mediassa lausunnon, jonka mukaan kiertue jatkuu normaaliin tapaan. Varsinaista anteeksipyyntöä bändi ei kuitenkaan hollantilaisfaneilleen esitä, vaan lähinnä kohauttelee olkapäitään tyyliin ”sellaista sattuu”.

”Ne, jotka ovat seuranneet bändiä alusta saakka, tietävät, että musiikkimme ja keikkamme ovat aina olleet vaarallisia ja ennalta arvaamattomia. Se on rock ’n’ rollia. Kun soittaa 150 keikkaa vuodessa, ennen pitkää suistuu välillä raiteilta, mutta juna jatkaa edelleen kulkemista. Tilburgissa kävi näin, mutta kuten sanonta kuuluu: et ole kilpa-ajaja ennen kuin olet romuttanut auton tai kaksi. Emme malta odottaa, että saamme heittää kunnon show’n jälleen Nova Rockissa ja siitä edelleen aina juuri julkistetun talvikiertueen loppuun saakka. Nähdään kilparadalla. Ottakaa kypärä mukaan”, yhtye tiedottaa.

Tiedotteessa ei siis suoraan viitata Moodyyn ja tämän mahdolliseen eroamiseen. Asia selvinnee vasta myöhemmin illalla, kun yhtye nousee – jos nousee – lavalle Itävallan Nova Rock -festivaaleilla ja nähdään, kuka siellä mikin varressa oikein heiluukaan.

Loppuvuodesta yhtye kiertää puolestaan Eurooppaa yhdessä In Flamesin ja Of Mice & Menin kanssa. Suomi ei kuitenkaan ole osana tätä rundia.

Lisää luettavaa