Lukuisia miehistönmuutoksia läpikäynyt Metal Church jälleen yhtä miestä köyhempi

21.03.2017

Vuonna 1980 perustettu yhdysvaltalaisyhtye Metal Church on tunnettu lukuisista vuosien varrella sattuneista kokoonpanomuutoksista, hajoamisista sekä uudelleen aktivoitumisista. Nyt näyttää siltä, että pari vuotta nykyisellä kokoonpanolla toiminut yhtye joutuu etsimään huhtikuun lopussa alkavalle Pohjois-Amerikan-kiertueelleen uuden rumpalin.

Vuodesta 2006 lähtien yhtyeessä soittanut Jeff Plate on nimittäin julkaissut Metal Churchin Facebook-sivuilla tiedotteen, jossa tämä kertoo jättävänsä yhtyeen raskain sydämin.

”Päätös lopettamisesta syntyi jo kaksi viikkoa sitten, mutta lupasin antaa yhtyeen päättää ensin omasta jatkostaan ennen kuin kerron lähdöstäni julkisesti. Olen käynyt lukuisia keskusteluja itseni, vaimoni, managerien, Kurdt Vanderoofin ja Mike Howen kanssa ja tiedän tehneeni oikean päätöksen”, Plate kirjoittaa.

”Tiedän, että lähtöni herättää joitain kysymyksiä ja spekulaatioita. Perimmäinen syy lähtööni on aika ja miten parhaiten käytän sitä. Olen hyväksynyt sen tosiasian, että aika kulkee ohi nopeasti enkä voi epäröidä tai katua tekemisiäni. Tssä vaiheessa elämääni haluan hallita aikaani ja uraani täydellisesti. On paljon asioita joita haluan tehdä ja sen vuoksi minun täytyy luopua muista minulle rakkaista asioista.”

Yhtye ei ole vielä tiedottanut omista jatkosuunnitelmistaan.

Lisää luettavaa