Metalcore-laulajatar näyttää takapuoltaan uuden sinkun kannessa

24.09.2013

Los Angelesissa vuonna 2005 perustettu, Century Medialle levyttävä metalcore-bändi In This Moment julkaisee kolmannen singlen Blood-albumiltaan. Vuosi sitten päivänvalon nähneeltä levyltä on jo lohkaistu singlet nimikkobiisistä ja Adrenalizesta. Nyt vuorossa on kappale nimeltä Whore.

Whore-sinkun kannessa laulajatar Maria Brink istuu alasti tuolilla aasinhattu päässään, kappaleen nimi selkäänsä kirjoitettuna.

”Päätin poseerata alasti esittääkseni raa’an ja haavoittuvan kuvan. Huora-sana ja aasinhattu symbolisoivat itseni laittamista peliin niiden puolesta, jotka kärsivät. Toivon, että rohkaisen edes yhtä ihmistä löytämään itsekunnioituksensa ja -rakkautensa”, Brink sanailee lehdistötiedotteessa.

Lisäksi Brink tahtoo antaa kyseiselle sanalle uuden merkityksen, joka ei ole halventava. In This Momentin käytössä Whore tarkoittaa Women Honoring One another Rising Eternally. Vapaasti käännettynä: kaiken yläpuolelle nousevat, toisiaan kunnioittavat naiset.

Kuulostaa sen verran fiksulta, että annetaan kuvan ja musiikin puhua puolestaan. Alta löytyy kyseisen singlen kansitaide ja sen alla In This Momentin toistaiseksi uusin musiikkivideo.

in-this-moment-whore

Lisää luettavaa