Synkkyyttä Kouvolasta – ennakkokuuntelussa Red Moon Architectin albumi

03.03.2015

Red Moon Architect julkaisee Fall-albuminsa perjantaina 6. maaliskuuta. Inferno tarjoaa kouvolalaisen doom-yhtyeen toisen albumin ennakkokuunneltavaksi ilmestymiseensä asti.

Playgroundille melodista ja tunnelmallista tuomiotaan levyttävä Red Moon Architect on kiinnitetty kesäksi Tuskaan ja levyltä löytyvä Cradle-kappale on päätynyt myös Infernon tällä viikolla aloitetulle Parasta juuri nyt -soittolistalle. Siinäpä perusteita, miksi sinunkin kannattaa levy kuunnella!

Paina Fall soimaan ja lue soittimen alta yhtyeen pääjehun Saku Moilasen kommentit albumin kappaleista.

A Wish For A Tear
– Yksi omista suosikeista. Tarinavetoinen biisi kylmästä talvesta ja päättymättömästä pimeydestä.

Betrayed
– Kun elämältä viedään pohja. Ensimmäisiä biisejä, jotka sävellysvaiheessa näyttivät levyn suunnan. Doom on vahvasti läsnä.

The Other Side
– Omalla tavallaan jatkumoa Concealed Silence levyn Funeralille, vaikka tarinaa ei tietoisesti olekaan nidottu sen suuremmin yhteen. Kertsissä saadaan lisää vauhtia ja säkeistöt soljuvat raskaasti ilman toivoa tulevasta.

Misanthrope
– Suoraviivainen runttaus alusta loppuun. Ihmisviha. Aina ajankohtainen aihe.

Isolated
– Todellisuuden ja oman usvaisen maailman raja hämärtyy.

For My…
– Pieni laskeuma ja hengähdystauko. Sulje silmät ja kuule.

Cradle
– Levyn ensimmäinen videobiisi. Joskus huomaat makaavasi sängyssä tunnista toiseen eivätkä äänet päässä anna unen tulla. Kuulostaako tutulta?

This Won’t Fade
– Tämä biisi syntyi vasta äänitysten yhteydessä flyygelin ääressä eräänä talviyönä. This won’t fade tuntui kuitenkin heti loogiselta osalta kokonaisuutta. Sanat ovat tässä Annin käsialaa.

My Curse
– Nitoo yhteen kaiken sen mistä Fallissa on kyse. Ikuinen pudotus kohti pohjamutia. Kirous vai lahja. Ehkäpä molempia.

Lisää luettavaa