Vauhdikasta äärimetallia melodisuutta unohtamatta – kuuntele uusi Inthraced-ep ennakkoon!

12.05.2014

Inthraced on nuori joensuulaisbändi, joka viihtyy melodisen ja vauhdikkaan deathin ja jopa blackin parissa. Yhtyeen toinen ep ilmestyy 16. toukokuuta ja Inferno on mieluisassa asemassa tarjotessaan sen ennakkokuunneltavaksi jo nyt.

The Rising Chaos -ep:n kolme biisiä löytyvät soittimesta ja kitaristi-laulaja Tommi Takkusen kommentit kipaleista sen alta. Inthraced juhlii ep:nsä julkaisua Lost Societyn kanssa 16. toukokuuta Kuopion Henry’s Pubissa ja 17. toukokuuta Joensuun Kerubissa.

Beyond the Veil of Time
– Vauhdikas ja eeppinen avausbiisi, joka sisältää muun muassa hienon orkesteri-intron, läjän komeita melodioita sekä liukkaan kitarasoolon.

A New Aeon’s Birth
– Levyn tiukin ralli: tylyä turpaan vetoa alusta loppuun, melodista puolta unohtamatta. Tämä biisi on sävelletty periaatteessa yhdessä päivässä. Lopullista sovitusta ja rakennetta toki hiottiin hiukan, mutta musiikki tuli tosi nopeasti kasaan. Monipuolisen rakenteen ja vaihteluiden ansiosta tämä biisi on mun mielestä onnistunein näistä kolmesta.

The Rising Chaos
– Levyn päättävä nimikkobiisi, jota tehdessä meinasi pää hajota pariinkin kertaan. Kappaleesta oli tekovaiheessa useita eri versioita, ja biisi saatiin lopulliseen muottiin vain päivää ennen äänitysten alkamista. Loistava eeppinen viikinkikertsi ja tykki kitarasoolo.

Lisää luettavaa