Suurin osa kappaleista on täsmäiskuja – arviossa Agnostic Front

Julkaistu Infernossa 9/2019.

31.12.2019
Agnostic Front
Get Loud!
Nuclear Blast

New Yorkin hardcore punk -legendat pistävät kahdennellatoista albumillaan edelleen hösseliksi. Get Loudin kannen on tehnyt Sean Taggart, joka vastasi myös vuoden 1986 klassikkoalbumin Cause for Alarmin kansitaiteesta. Muutoinkin Agnostic Front kurkottaa kasariin, sillä levyn kiivaassa tunnelmassa on kaikuja thrash metalista. Esimerkiksi avausraita Spray Painted Wall ja Conquer and Divide laukkaavat rivakasti.

Suurin osa levyn kappaleista on täsmäiskuja, joista leijonanosa kellottaa alle kahden minuutin. Roger Miret mylvii tutulla tyylillään, ja tulitukea antaa kitaristi Vinne Stigma rytmiryhmineen. I Remember on levyn korvamato, jossa vierailee velipuoli Freddy Madball. Kappaleen suoraviivaiset riffit ja joukkohoilaukset saavat adrenaliinin nousemaan. AF Stomp -instrumentaalin luulisi herättävän väkeä moshpitissä, ja Snitches Get Stitchesin outron riffittely jää mieleen.

Kokeneen bändin pullistelu tuntuu hieman huvittavalta, mutta ukkojen ylpeydelle lajia kohtaan nousee hattu. Vaikka 14 kappaleeseen mahtuu pari täytepalaa, levy on napakka yhteenveto bändin taipaleesta.

Lisää luettavaa