Blogi: Lifelover – Sjukdom (ilm. 14.2.2011)

21.12.2010
Tämä levy on selvästi pakkasukon kaveri.
Kuva: Hetkinen, milläs levyllä olikaan tällaiset rumpusoundit... No niinpä tietysti! Ruotsalaisen Lifeloverin vaikuttajaosasto ei ole muuttunut perinpohjaisesti, vaikka edelliseen Konkurs-levyyn (2008) nähden edetäänkin hieman raisummin ottein. Ruotsalaiskansallista tunnelmamelodiaosastoa vahvistavat länsinaapurinsa uusmustametalliympyröistä lainatut (meillä lähinnä Kotiteollisuus-osastosta tutut) riffilanaukset, ja meininki on pitkin linjaa ah, niin ahdistunut. Kohtalonpiano pimputtaa. Äänimaailma on raaka mutta selkeä. Ajankierto näyttää, kuinka vahvaksi kokonaisuudeksi Sjukdom muodostuu, mutta ainakin ensi alkuun maittaa hienosti. Tämä levy on selvästi pakkasukon kaveri. Jaa ne rumpusoundit? Vastaus löytyy vuodesta 1996 ja lyhenteestä BMD. - riekin matti

Hetkinen, milläs levyllä olikaan tällaiset rumpusoundit…

No niinpä tietysti!

Ruotsalaisen Lifeloverin vaikuttajaosasto ei ole muuttunut perinpohjaisesti, vaikka edelliseen Konkurs-levyyn (2008) nähden edetäänkin hieman raisummin ottein.

Ruotsalaiskansallista tunnelmamelodiaosastoa vahvistavat länsinaapurinsa uusmustametalliympyröistä lainatut (meillä lähinnä Kotiteollisuus-osastosta tutut) riffilanaukset, ja meininki on pitkin linjaa ah, niin ahdistunut. Kohtalonpiano pimputtaa. Äänimaailma on raaka mutta selkeä.

Ajankierto näyttää, kuinka vahvaksi kokonaisuudeksi Sjukdom muodostuu, mutta ainakin ensi alkuun maittaa hienosti. Tämä levy on selvästi pakkasukon kaveri.

Jaa ne rumpusoundit? Vastaus löytyy vuodesta 1996 ja lyhenteestä BMD.

– riekin matti

Lisää luettavaa