Inferno tarjoaa: kuuntele uusi Nightrage-levy!

14.09.2011
Insidious ennakkokuuntelussa Infernon sivuilla! Lue myös suomalaissyntyisen Antony Hämäläisen haastattelu.
Kuva: Vahvasti skandinaavimetallista ammentavassa amerikkalaisbändissä on mukana suomalaisverta, sillä laulajana toimii suomalaissyntyinen Antony Hämäläinen. Lue miehen haastattelu ja kuuntele tämän kuun lopussa ilmestyvä Insidious-levy alta! Teksti: Vilho Rajala www.nightrage.com [TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.] Antony Hämäläinen on elänyt sekä Suomessa että Jenkeissä pitkiä aikoja ja vaikuttanut eri bändeissä kummassakin maassa. Vuonna 2007 kitaristi Marios Iliopoulos etsi bändiinsä uutta laulajaa Amerikoissa, ja Hämäläinen tarttui täkyyn. – Mariosilla ja Nightragella on aina ollut yhteyksiä Skandinaviaan, ja se kuuluu kyllä musiikistakin, Hämäläinen sanoo. Insidious-levy on Nightragen viides. Tämä on ensimmäinen kerta bändin historiassa, kun sillä on sama kokoonpano kuin edellisellä levyllä. – Tunnemme toisemme hyvin ja tiedämme, miten kannattaa työskennellä. Levyntekoprosessi oli nopea ja helppo. Äänitimme omat osuutemme kaikki eri studioissa, mikä oli hyvin erilaista kuin aiemmin, mutta lopputulokseen se vaikutti erittäin positiivisesti. Bändin pääjehu on siis Marios Iliopoulos. Hämäläisen mukaan mies ei kuitenkaan ole diktaattori, vaan ajattelee aina bändin parasta kokonaisuutena. – Minä ja Marios olemme tehneet oikeastaan kaikki biisit yhdessä viime levyn jälkeen ja kemiamme toimii todella hyvin, hän kehaisee. Bändin keikkakalenterissa on tällä hetkellä vain jenkkivetoja. Hämäläinen toivoo, että yhtye pääsisi Suomeen mahdollisimman pian. – Olisi upeaa soittaa tämän bändin kanssa minun kotimaassani! Buukkaamme parhaillaan Euroopan-kiertuetta ensi vuoden alkuun. Uskon, että sillä kiertueella soitamme muutaman keikan myös Suomessa!

Vahvasti skandinaavimetallista ammentavassa amerikkalaisbändissä on mukana suomalaisverta, sillä laulajana toimii suomalaissyntyinen Antony Hämäläinen. Lue miehen haastattelu ja kuuntele tämän kuun lopussa ilmestyvä Insidious-levy alta!

Teksti: Vilho Rajala www.nightrage.com

[TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.]

Antony Hämäläinen on elänyt sekä Suomessa että Jenkeissä pitkiä aikoja ja vaikuttanut eri bändeissä kummassakin maassa. Vuonna 2007 kitaristi Marios Iliopoulos etsi bändiinsä uutta laulajaa Amerikoissa, ja Hämäläinen tarttui täkyyn.

– Mariosilla ja Nightragella on aina ollut yhteyksiä Skandinaviaan, ja se kuuluu kyllä musiikistakin, Hämäläinen sanoo.

Insidious-levy on Nightragen viides. Tämä on ensimmäinen kerta bändin historiassa, kun sillä on sama kokoonpano kuin edellisellä levyllä.

– Tunnemme toisemme hyvin ja tiedämme, miten kannattaa työskennellä. Levyntekoprosessi oli nopea ja helppo. Äänitimme omat osuutemme kaikki eri studioissa, mikä oli hyvin erilaista kuin aiemmin, mutta lopputulokseen se vaikutti erittäin positiivisesti.

Bändin pääjehu on siis Marios Iliopoulos. Hämäläisen mukaan mies ei kuitenkaan ole diktaattori, vaan ajattelee aina bändin parasta kokonaisuutena.

– Minä ja Marios olemme tehneet oikeastaan kaikki biisit yhdessä viime levyn jälkeen ja kemiamme toimii todella hyvin, hän kehaisee.

Bändin keikkakalenterissa on tällä hetkellä vain jenkkivetoja. Hämäläinen toivoo, että yhtye pääsisi Suomeen mahdollisimman pian.

– Olisi upeaa soittaa tämän bändin kanssa minun kotimaassani! Buukkaamme parhaillaan Euroopan-kiertuetta ensi vuoden alkuun. Uskon, että sillä kiertueella soitamme muutaman keikan myös Suomessa!

Lisää luettavaa