Inferno tarjoaa: kuuntele uusi U.D.O.-albumi!

Infernon Kari Koskinen kirjoittaa tuoreimmassa numerossamme uudesta U.D.O.-albumista seuraavaa. Kuuntele itse, kuinka Karin Rev-Raptor-luonnehdinta natsaa! Levy kuunneltavana 27.5. saakka.

[TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.]

Taannoisen Leatherhead-ep:n jälkeen meinasi tulla jo hätä käteen. Noinkohan vanha patu pistäisi pihalle yhtä tylsää matskua pitkäsoitonkin mitassa? Pelko oli turha, sillä Rev-Raptor on sekä konemaisen soundinsa että biisiensä puolesta täydellisen yllätyksetöntä ja perusvarmaa U.D.O:a.

Keskitempoisen tehokkaasti junttaava nimiraita nousee bändin parhaiden vetojen joukkoon, ja jopa Leatherhead kuulostaa kokonaisuuteen upotettuna siedettävältä biisiltä. Stillness of Timen tasoista tunnelmointia kiekolta ei löydä, mutta I Give As Good As I Get ja Underworld herkistelevät mallikkaasti. Tähän päälle muutamat perinteiset täytebiisit, ja paketti on kasassa.

Oikeasti, mitä fiksua U.D.O:n kellonvarmasti tipahtelevista levyistä voi enää sanoa? Ihan Dominatorin tasolle Rev-Raptor ei nouse, mutta Udon äänessä on voimaa ja tenhoa, edelleen. Onhan tämä nyt jumalaare maistuvaa sakutamppausta, vaikka bändin soundi kaipaisikin kipeästi vaihtelua.