Inferno tarjoaa: kuuntele uusi U.D.O.-albumi!

20.05.2011
Rev-Raptor nyt kuunneltavana Infernon sivuilla!
Kuva: Infernon Kari Koskinen kirjoittaa tuoreimmassa numerossamme uudesta U.D.O.-albumista seuraavaa. Kuuntele itse, kuinka Karin Rev-Raptor-luonnehdinta natsaa! Levy kuunneltavana 27.5. saakka. [TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.] Taannoisen Leatherhead-ep:n jälkeen meinasi tulla jo hätä käteen. Noinkohan vanha patu pistäisi pihalle yhtä tylsää matskua pitkäsoitonkin mitassa? Pelko oli turha, sillä Rev-Raptor on sekä konemaisen soundinsa että biisiensä puolesta täydellisen yllätyksetöntä ja perusvarmaa U.D.O:a. Keskitempoisen tehokkaasti junttaava nimiraita nousee bändin parhaiden vetojen joukkoon, ja jopa Leatherhead kuulostaa kokonaisuuteen upotettuna siedettävältä biisiltä. Stillness of Timen tasoista tunnelmointia kiekolta ei löydä, mutta I Give As Good As I Get ja Underworld herkistelevät mallikkaasti. Tähän päälle muutamat perinteiset täytebiisit, ja paketti on kasassa. Oikeasti, mitä fiksua U.D.O:n kellonvarmasti tipahtelevista levyistä voi enää sanoa? Ihan Dominatorin tasolle Rev-Raptor ei nouse, mutta Udon äänessä on voimaa ja tenhoa, edelleen. Onhan tämä nyt jumalaare maistuvaa sakutamppausta, vaikka bändin soundi kaipaisikin kipeästi vaihtelua.

Infernon Kari Koskinen kirjoittaa tuoreimmassa numerossamme uudesta U.D.O.-albumista seuraavaa. Kuuntele itse, kuinka Karin Rev-Raptor-luonnehdinta natsaa! Levy kuunneltavana 27.5. saakka.

[TÄMÄ KUUNTELUKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT.]

Taannoisen Leatherhead-ep:n jälkeen meinasi tulla jo hätä käteen. Noinkohan vanha patu pistäisi pihalle yhtä tylsää matskua pitkäsoitonkin mitassa? Pelko oli turha, sillä Rev-Raptor on sekä konemaisen soundinsa että biisiensä puolesta täydellisen yllätyksetöntä ja perusvarmaa U.D.O:a.

Keskitempoisen tehokkaasti junttaava nimiraita nousee bändin parhaiden vetojen joukkoon, ja jopa Leatherhead kuulostaa kokonaisuuteen upotettuna siedettävältä biisiltä. Stillness of Timen tasoista tunnelmointia kiekolta ei löydä, mutta I Give As Good As I Get ja Underworld herkistelevät mallikkaasti. Tähän päälle muutamat perinteiset täytebiisit, ja paketti on kasassa.

Oikeasti, mitä fiksua U.D.O:n kellonvarmasti tipahtelevista levyistä voi enää sanoa? Ihan Dominatorin tasolle Rev-Raptor ei nouse, mutta Udon äänessä on voimaa ja tenhoa, edelleen. Onhan tämä nyt jumalaare maistuvaa sakutamppausta, vaikka bändin soundi kaipaisikin kipeästi vaihtelua.

Lisää luettavaa