Inferno 10/2020: Dark Tranquillity, AC/DC, Horna, Dark Buddha Rising, Hatebreed, Phil Campbell, Macabre…

Sadaskahdeksaskymmenesviides Infernon numero julki perjantaina 20. marraskuuta.

18.11.2020

Marras-Sytykkeitä, onko heitä? No tottahan toki, nimittäin aiheista Demoniac, Undeath, Omnivortex, Satan’s Fall ja Curimus.

Jukka Hätisen kolumnisivu hakee inspiraationsa Steelfest-striimifestarin kainalontuuletuksista. Myös Heavy Cooking Clubissa tuuletellaan, joskin Maniac Abductorin Jessen johdolla superklassista ruoka-annosta eli lihapullia.

Sitä luulisi, ettei Infernon edellisestä laajasta haastattelusta neljän vuoden takaa olisi jäänyt paljon käsiteltävää, mutta niinpä vain Dark Tranquillity -keula Mikael Stanne höpisi taas Nuopposen Akille siihen malliin, että raamattumittainen juttu on tosiasia. Ja niin on myös uusi uljas DT-albumi Moment, joka julkaistaan samana päivänä käsiteltävän numeromme kanssa.

Muissa haastatteluissa höpisevät esimerkiksi Hornan, Hatebreedin, Dark Buddha Risingin ja Macabren edusmiehet, ja onpa mukaan saatu muutama kommentti peräti AC/DC:n Gibson-jumalalta Angus Youngiltakin.

Macabre soi Infernolle rupiset riiminsä ja karmeat tarinansa.

Myös Pölkyltä löytyy aikamoinen keppimies, nimittäin Motörheadin kaaduttua soolohommiin ja poikiensa kanssa soitteluun keskittynyt Phil Campbell. Vanhassa liitossa puolestaan soi neljä kieltä, tavallaan, kun jututettavaksi on saatu brittiläisen Ravenin basisti-laulaja John Callagher.

Salamyhkässä ihmetellään kotimaista hard rockia Million Dollar Beggarsin vuonna 2008 ilmestyneen nimikkodebyytin mallissa, ja levyarvioiden paalulla melskaa vanha kunnon Sodom.

Kun vielä ilmoitan, että Kuudes piiri paneutuu Tuska-festarin tuoreeseen Utopia-konseptiin, se alkaa olla niin sanotusti siinä.

Perjantaina 20. marraskuuta.

Lisää luettavaa