Inferno 3/2020: Body Count, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Heaven Shall Burn, Igorrr, Wolf, Testament, Gary Holt…

Sadasseitsemäskymmeneskahdeksas Infernon numero julki perjantaina 20. maaliskuuta.

19.03.2020

Morjens. Sytykkeemme ovat tällä kertaa mallia Pyogenesis, Solothus, Malokarpatan, To Conceal the Horns ja Korgonthurus. Heavy Cooking Clubissa värkätään yksi palstan historian yksinkertaisimmista sapuskoista, kun kokkina on elektronisesta musastaan tunnettu Kebu. Kolumnin on rustannut Tomi Pohto, joka pohtii muinaisen Kreator-materiaalin sisältämiä lopunajan ennusmerkkejä.

Jää-vitun-Tee Tuskassa vuonna 2018. Kuva: Mikko Pylkkö

Nythän on niin, ettei maailmassa ole kovin montaa kovempaa jätkää kuin Ice-T, ja nyt ukko on meillä kannessa! Bändinsä Body Countin uusi albumi julkaistiin hetki sitten, ja sen saloihin ja paljon muuhunkin rapmetallin ihmeellisessä maailmassa meidät perehdyttää paitsi Jää-Tee itse myös yhtyeen basisti ja yksi biisintekijöistä, Vincent Price. This shit is dope, man!

Ihan kohtuullisen kovia ukkoja löytyy myös muista haastatteluistamme, joiden aiheina ovat mm. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Heaven Shall Burn, Igorrr, Wolf ja Torchia.

Torchia. Kuva: Mikko Pylkkö

Pölkyllä– ja Vanha liitto -palstat ovat vallanneet hiljattain Suomessa yhdessä konsertoineet jenkkirässärit eli Exodusin Gary Holt ja Testamentin Eric Peterson. Vähemmän yllättäen  juttujen yhteisenä nimittäjänä on lähinnä vanhojen muistelu.

Levyarvioiden paalulla on Trio Niskalaukaus, ja Salamyhkässä ruoditaan Winterin ainokaista albumia, vuonna 1990 julkaistua Into Darknessia, joka on pian ajankohtainen kotimaisen Svartin uusintajulkaisun myötä.

Lehti sulkeutuu tuttuun tapaan Kuudes piiri -palstalla, jossa on haastattelussa Amalie Bruun alias Myrkur.

Tällaista perjantaina 20. maaliskuuta.

Lisää luettavaa