1970-luvulla aloitellut Angel Witch teki diilin Metal Bladen kanssa – seuraavana vuorossa pienen painosmäärän kasettijulkaisu

Angel Witch haikailee 1980-luvun puolivälin tape trading -aikoihin.

Perinteisen brittihevin lipunkantajiin kuuluva Angel Witch on ollut tauolla useampaankin otteeseen, mutta viimeiset kymmenen vuotta ovat edenneet jokseenkin vakaissa merkeissä.

Viimeisimmän albuminsa As Above, So Below’n vuonna 2012 julkaissut bändi ilmoittaa siirtyneensä suuren Metal Bladen vahvuuteen. Uutta levyä lupaillaan puolestaan loppuvuodelle.

”On hankala uskoa, että edellisen albumimme äänityksistä on lähes vuosikymmen”, yhtyeen nimettömäksi jäävä edustaja ihmettelee.

”On enemmän kuin siistiä saada pakettiin uusi levy, joka heijastelee sitä intohimoa ja kemiaa, mistä loistava kokoonpanomme on nauttinut viimeisen kahden ja puolen vuoden ajan. Kun etsimme levy-yhtiötä julkaisemaan materiaaliamme, olimme todella fiiliksissä, koska tiesimme, että tiimi ympärillämme jakaa saman innon levyä kohtaan kuin me.”

Ennen varsinaisen albumin julkaisua on luvassa kunnon herkkupala, sillä yhtye julkaisee uutta musiikkia kasetilla, jonka painosmäärä on rajattu maltillisesti sataan kappaleeseen.

”Kun huomasimme, että uuden kiekon avauskappaleella on joitain samoja riffejä, rakenteita ja melodioita kuin Angel Witchin livenauhalla, jota treidailimme ahkerasti 1980-luvun puolivälissä, ajattelimme, että olisi oikein kopioida sitä kaseteille ja antaa faneille mahdollisuus kuulla se sitä kautta. Mikäli voitat kasetin, laita se treidilistalle ja kopioi kontaktihenkilöillesi. Ja muista palauttaa postimerkkini!”

Tosiaan, kasetti on mahdollista voittaa osallistumalla arvontaan, johon pääset tästä.

Alhaalla näyte As Above, So Below’n avauskappaleesta Dead Sea Scrolls:

YouTube video

Lisää luettavaa