AC/DC-basisti ripustaa soittimen naulaan – ”Tunnen sisimmässäni, että tämä on oikea ratkaisu”

08.07.2016

AC/DC:n tankki alkaa uhkaavasti tyhjetä ja pitkän sekä menestyksekkään uran päätepiste saattaa jo näkyä horisontissa. Vuodesta 1977 yhtyeessä bassotellut Cliff Williams kertoo nimittäin aikovansa eläköityä jäljellä olevien keikkojen jälkeen.

– Ensin menetimme Malcolmin (Young), sitten tulivat ongelmat Philin (Rudd) kanssa ja nyt tämä viimeisin Brian Johnsonin tapaus, Williams kertoo Gulfshore Lifen haastattelussa päätöksen taustoista.

– AC/DC on muuttunut. Tämän kiertueen jälkeen aion astua syrjään ja lopettaa keikkailun ja studiohommat. Tunnen sisimmässäni, että tämä on oikea ratkaisu.

Angus Young on siis enää ainoa, joka pitää AC/DC:n lippua pystyssä. Onko tämä viimeinen niitti, joka pysäyttää rokkijunan? Pitäisikö yhtyeen nyt viimeistään lopettaa?

AC/DC:n ihka alkuperäinen laulaja Dave Evans näkemys on, että kunhan Angus on elossa, on myös bändi.

– Angus on yhtyeen sielu, hän pitää koko brändin elossa. AC/DC ei saa lopettaa, koska maailma tarvitsee rokkia. Kunnon hard rockia ei enää juurikaan tehdä. On paljon metalia, hip hopia sun muuta, mutta sellaista hard rockia mitä AC/DC ja minä esimerkiksi edustamme ei tehdä, kertoi Evans näkemyksiään toverilehtemme Soundin haastattelussa.

Lisää luettavaa