AC/DC:n langennut rumpali Phil Rudd on omillaan: ”Angus ei vastaa yhteydenottoihini”

06.05.2015

Syylisyytensä huumausaine- ja tappouhkaussyytöksiin myöntänyt entinen AC/DC-rumpali Phil Rudd on palannut julkisuuteen. Rolling Stone uutisoi australialaisen A Current Affair -ohjelman videohaastattelusta, jossa Rudd kertoo omin sanoin tilanteestaan.

”Ymmärrän nyt tekemäni virheet. Nyt haluan nousta pystyyn ja jatkaa eteenpäin”, Rudd sanoo haastattelussa.

Rudd kertoo kaipaavansa mukaan AC/DC:n maailmankiertueelle, jolla häntä paikkaa The Razor’s Edge -levyllä muinoin soittanut Chris Slade. Hän mainitsee lähettäneensä entiselle bändilleen kirjeen ja yrittäneensä tavoittaa Angus Youngia, mutta turhaan.

”Olen hyvin pettynyt, mutta sellaista on elämä”, Rudd sanoo ja lisää toisessa yhteydessä: ”Nyt ainakin tiedän, keitä ystäväni ovat.”

Rudd väittää myös, että monet bändistä haluaisivat edelleen hänet rumpuihin Sladen tilalle, mutta ”heidän mielipiteellään ei ole väliä”, koska Angus päättää lopulta asioista.

Angus Young on pitänyt etäisyyttä entiseen bänditoveriinsa ja maininnut, että Rudd käyttäytyi jo uuden Rock or Bust -albumin äänityksissä arvaamattomasti. ”Kukaan ei tiennyt, saapuisiko hän studioon. Kun hän saapui, hän hoiti hommansa hyvin, mutta ei hän ollut se Phil jonka olimme oppineet tuntemaan”, Young sanoi Harddrive Radion haastattelussa.

Lisää luettavaa