Al Jourgensen jälleen kantaaottavana – Ministry esitti keikalla uuden Antifa-kappaleen, katso video

30.05.2017

Ministry on jälleen aktivoitunut ja julkaisee loppuvuodesta uuden AmeriKKKant-albuminsa. Kyseessä on ensimmäinen levy sitten pitkäaikaisen kitaristin Mike Scaccian menehtymisen vuonna 2012. Ja kuten levyn sekä viime viikonloppuna Glenn Danzigin isännöimillä Blackest of the Black -festivaaleilla soitetun uuden Antifa-kappaleen (video jutun lopussa) nimistä voi päätellä, on Ministry-dynamo Al Jourgensenilla jälleen sanansa sanottavana nykymaailman menosta.

AmeriKKKant-levyä voi jo ennakkotilata ja rahoittaa PledgeMusic-sivuston kautta, jossa on laaja valikoima erilaisia levypaketteja ja muita vastikkeita rahoilleen. Mikäli pätäkkää vain lyö tarpeeksi pöytää, muutamat halukkaat voivat muun muassa lähettää omia biisejään Jourgensenille, joka sitten remiksaa kappaleet omassa studiossaan ja antaa niille ”Ministry-käsittelyn”.

Ministry suuntaa kesällä nokkansa kohti Euroopan festivaalilavoja, mutta Suomessa yhtye ei valitettavasti tule pistäytymään. Läheltä kuitenkin liippaa, sillä yhtye nähdään muun muassa Sölvesborgin Sweden Rockissa, Oslon Rockefellerissä sekä Kööpenhaminan Copenhellissä.

Lisää luettavaa