Alati brutaali Benighted on siirtynyt studioon taltioimaan uutta levyä – luvassa jälleen sairas konseptialbumi

Benighted seilaa taas ihmismielen sairaimmilla vesillä.

Death metalista ja grindcoresta enimmät vaikutteensa ammentava ranskalaisporukka Benighted on siirtynyt studioon purkittamaan uransa yhdeksännettä levyä, joka ilmestyy Season of Mistin kautta jossain vaiheessa tulevaa vuotta.

”Ystävät, on tullut aika synnyttää todella kieroutunut ja väkivaltainen pikkuveli Necrobreedille (2017)”, solisti Julien Truchan pohjustaa.

”Olemme palanneet Kohlekeller-studiolle (Powerwolf, Aborted, Crematory...) Saksaan, ja mikäli joku epäilee, että Necrobreedin brutaaliutta ja hulluutta on hankala viedä pidemmälle… odottakaahan vain, kun kuulette uusimman tuotoksemme.”

”Rumpalimme Kevin Paradis ryhtyi purkittamaan eilen osuuksiaan levylle, jonka nimeksi tulee Obscene Repressed, emmekä voi odottaa, että pääsemme tarjoamaan teille rajuinta kamaamme ikinä!”

Obscene Repressed on Benightedille tuttuun tyyliin teemalevy.

”Tämä konseptialbumi kertoo tarinan skitsofreenisesta nuoresta miehestä, jolla on suulakihalkio sekä vakavia oidipaalisia ongelmia, mikä ajaa hänet tekemään äärimmäisen vainoharhaisia juttuja. Toivottavasti nautitte tästä kauniista rakkaustarinasta!”

Alhaalla Benightedin tyylinäyte aiemmin mainitulta Necrobreed-edeltäjälevyltä.

YouTube video

Lisää luettavaa