Alissa White-Gluz tyrmää väitteet ex-bändin toimien sabotoimisesta – ”Minulla ei ole aikaa, energiaa tai mielenkiintoa yrittää kontrolloida muita”

White-Gluz lisää, ettei hän kanna väitteitä heittäneelle Vicky Psarakisille kaunaa.

12.09.2019

Kanadalaisen metalliyhtye The Agonistin nykyinen laulaja Vicky Psarakis antoi hiljattain lausuntoja, joissa hän väitti bändin entisen laulajan, sittemmin Arch Enemyn riveihin liittyneen Alissa White-Gluzin yrittäneen estää Agonistia julkaisemasta uutta pitkäsoittoaan. Psarakisin mukaan White-Gluz olisi yrittänyt ”kaikin keinoinen tappaa bändiä” siitä lähtien, kun hänen ja yhtyeen tiet erkanivat.

White-Gluz sekä laulajaa edustava Kult Management ovat nyt raegoineet Psarakisin kommentteihin ja kiistävät jyrkästi kaikki syytökset. Metal Injectionin julkaisemalla tiedotteella asiaa kommentoivat myös Agonistin edellinen sekä nykyinen levy-yhtiö, jotka myös vakuuttavat, ettei White-Gluzilla ole mitään tekemistä bändin uuden levyn julkaisun viivästymisessä.

”Ainoa kerta, kun olen ollut kontaktissa keneenkään heistä, oli pari vuotta sitten Montrealissa erään metallikeikan yhteydessä, kun törmäsin basistiin. Kättelimme ja siinä kaikki. Se on ainoa kerta, kun olen ollut missään muodossa yhteydessä heihin sen jälkeen, kun erosimme”, White-Gluz kommentoi.

”En voi kylliksi painottaa, että olen todella onnellinen ja äärimmäisen kiireinen nykyisten projektieni kanssa eikä minulla ole aikaa velloa muiden aktiviteeteissa. Minulla ei ole aikaa, energiaa eikä mielenkiintoa yrittää kontrolloida muita.”

White-Gluz lisää, ettei hän kuitenkaan ole vihoissaan Psarakisille tämän kommenttien vuoksi. Hän tuumaa laulajan todennäköisesti vain puhuneen ohi suunsa ja sanoo olevansa milloin tahansa valmis keskustelemaan tämän kanssa. White-Gluzin mielestä kaikkien metallimusiikin parissa toimivien naisten kuuluisi vetää yhtä köyttä.

”Hän on luultavasti vain hämmentynyt ja saanut väärää tietoa. En tiedä hänestä mitään eikä minulla sen vuoksi ole mitään negatiivista sanottavaa hänestä”, White-Gluz toteaa.

”Me molemmat yritämme vain saada musiikkiamme kuultavaksi ja tiedän omakätisesti, miten tunteellista ja vaikeaa se voi olla. Olen kokenut sen kaiken ja työstänyt vuosia tietäni ylös ruohonjuuritasosta saakka.”

Agonistin viimeinen Century Median julkaisema levy oli Eye of Providence (2015). Se oli samalla ensimmäinen, jolla Psarakis lauloi. Tämän jälkeen yhtye vaihtoi levy-yhtiötä ja uuden, 20. syyskuuta ilmestyvän Orphans-albumin julkaisee puolestaan Napalm Record Rodeostar Recordsin lisenssillä. Napalm julkaisi myös yhtyeen edellisen Five-albumin 2016.

”Agonistilla oli Century Median kanssa neljän levyn sopimus, jotka bändi toimitti ja yhtiö julkaisi. Sopimus täyttyi bändin toimitettua neljännen levynsä Eye of Providencen. Sopimusta ei uusittu ja siihen päätökseen eivät millään lailla vaikuttaneet Arch Enemy, yhtyeen managementti tai heidän laulajansa”, Century Median edustaja kommentoi. Myös Napalmin edustaja on samoilla linjoilla.

”Alissa ei ole koskaan sekaantunut, kommentoinut tai ollut millään muulla tavalla vaikuttamassa mihinkään bisnespäätökseen”, Napalmista kommentoidaan.

Päivitys 12.9.2019 kello 15.16: Tarkennettu, että Eye of Providence ei ole Agonistin viimeisin levy vaan viimeinen Century Median kautta julkaistu levy.

Lisää luettavaa